Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amugy se hinném, hogy ott bárki is lesegetni fogja, főleg menet közben :)
Bár nagyobb méretű, de nem medvére való...
igen az lehet
az olajgőzt méri
Nice , de vajopn az olajhőmérő minek rá, amikor nem ér bele az olajba a szára?
Van, de lehet elég passzentos lenne rád
jövőhét csütörtökön már kéne szóval bőven jó lesz
Én oda tudom adni az enyémet, szerintem jó lesz rád. Mennyire sürgős? Ha Rétságra viszem szombaton az jó? Mondjuk csak délutánra tudok menni...
boltbajárós
Valakinek van esőruhája kölcsönbe egy 4 napra? a méreteim tudjátok
Szokják csak. Múltkor az öreglány beszólt, hogy bödüs a motor, ezért füstöltem neki egy méteres csíkot. Még mindig látszik az ajtaja előtt Természetsen pont akkor szellőztetett
KÖszi!

Valószínűleg az utcabeliek is ezt modnták tegnap amikor este 9-kor még nyomtam a flexet az udvaron
Jól van, Te is legalább olyan zakkant vagy mint én.
Fasza lesz!
Mellékelek inkább egy fotót, kipuff miatt nem fért el rendesen. Ma elvittem hegesztőhöz, elvileg holnap kész is. A Csapágyazás hál istennek kompatibilis a TLS tengelyével, bár más a kialakítása, de beletehető.
Nekem tetszik!
Miket kellett alakítani, hogy passzoljon?
Gyorsított tempóban alakul a dolog, mondjuk kellett faragni rendesen
Gyanítom, hogy a kettő egyszerre nehezen következik be Pannónia ringen is van 2 kanyar amit 2-ben lehet venni, majd nyélen kigyorsítani. Mindig annyira pakoltam vissza a sebességet, hogy 6-7000-es fordulaton tudjak kijönni a kanyarokból, így hirtelen el tudtam nyúlni
2015-05-11-Kakucs
Remélem így meg tudjátok nézni a képeket videókat, mert ennyire voltam képes...
ezt kakucson lehetne gyakorolni
Próbáltam én is de a sport-túra gumi ezt csúszással preferálta
ahhoz kevés a kakaó!
Vagy sok 2-esben beveszem kanyar kell aztán kigyorsításkor padló úgy felkapja
Igen, de a tl-nek megvan a varázsa. Az egykeréken keresztbe kigyorsitásokra kell rágyurni
Gyökerek :)
1000 után a 600 kb mint egy bicikli
Főleg, hogy az R6-on magas profilú gumi van, és be van buktatva 5-6mm-el az eleje, hogy jobban forduljon :)