Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halihó!
Innen láthattam valakit tegnap B.Fűzfőn a buszvégnél kora délután egy piros 1000S-sel? Szívem csücske ez a típus, Ducatiknak nem is intek, de a TL-ek után úgy forgolódok, hogy asszony mögöttem már püföli a hátamat..
(no meg az SV-k/VTR-ek persze..)
Persze maradhat.
world series by renault formula 3.5 formula 2.0 renault sport r.s.01 futamok lesznek f1 renault bemutato Hungaroringen 13-14/06/2015 mi ott leszünk, ingyenes az egész mutatvány
Jah júl. Első hétvégéjén megyek glossnockerre!maradhatna meg az esoruha?
Megbántam, hogy nem osztrákokhoz mentem ki inkább. Tl talik közelébe nem ért az a fos.
132-135-öt toltak az sv-k.
Én ilyen melegben a vízparton rohadtam inkább!gondolom nem faztal
Az elég hangos!chopperejnek szokott lenni 150!de ott csak cső van
Én toltam egy Mátra kört, meg onnan Tökölre egy kis gyorsulást nézni. 300km körül mentem ma, jó kis délután volt.
Mi motoros találkozon voltunk Ikerváron gagyi volt. Mérettem decibelt. Tényleg dobokat kell cserélnem. 130,4 jött ki.
Na az biztos. Ma is egy kis szüttyögés a városban, oszt má 110 fokon van a víz...
Mi elég korán indulunk. Mondjuk felvonulni nem fogok. Nem ennek a motornak való :)
Nem szoktam megijedni a távolságoktól, da azért Ausztria most egy picit messze van...
Csak du. négy körül tudok megindulni, szal csak helyben kavirnyászok.
13-a még lehet. De az is csak délután...
Feldobta egy kicsit a motort :)
Ausztria. Nem jössz?
13-a Balatoni csapatás? Lehet fel is vonulok, bár az képlékeny.
Üdv!
Délutánra tervez valaki valami megmozdulást valahova?
Like!
Majd egyszer tuti lecserélem A bos-t
nem úgy szokott lenni hogy alkatrész vagy kiegészítő is jár hozz?
Legfontosabb tuning
Ajánlom is a részvételt.
Egyenlőre a rendszer telibe lett polírozva. Jah, egyszerűbb ilyen átalakítóval feldobni a gyárit. Egyszer nekiállok tuti csinálok vagy 10-et.
Drága sport ez a motorozás.
Nem sírni, hanem megvenni. Örülj neki, h nem kell hozzá kivenni a lengővillát mint nekem...
Ilyet kell rendelned: 61273-02FA0
Élnénk is a lehetőséggel!
ami megmaradt belőle inkább valami gumis cucc volt lehet kemény is
jönni is kell bezony