Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól néz ki.
A180/60-as gumi nem nagyon engedte de megvan
Ok!

Az időjárás egyenlőre nem nekünk kedvez
Kint lesz a hűtőboxom, abba tudunk innivalót tenni napközben. Pizzát meg tudtommal szállítanak ki a szomszéd faluból, majd megnézem, hogy ki, és mennyiért.
jó persze bár pizza rendelésre gondoltam ;) van rá mód? Vizet akkor viszek!
Helyes . Csak úgy készülj, hogy mivel nem főzünk hozz kaját, meg innivalót, mert a büfé mostanában vagy van, vagy nincs. A csapok meg fúrt kútról mennek, jó magas vastartalommal, a víz ezért olyan, mintha egy rozsdás zártszelvényt nyalogatnál.... Vagy ha gondolod, hozhatok egy zsugor vizet, úgyis kocsival megyek
Okok, majd letelózzuk...
Persze jo, csak akkor egyeztetni kell. Vasárnapra (24) terveztem Ancsáékkal balatoni motorozást. Szoval majd össze kell beszélni a dolgokat. Megpróbálkozom nem összezuzni magam előtte pályán :)
Menni is fogok.
22-28 között itthon vagyok. Akkor jó?
Láttam, köszi.
szia, kuldtem kepeket
Annyit igérgetted, hogy jössz, hogy jönnöd kell!

Javaslatom, hogy Gyere 21-én és akkor délután kijössz velem a Pannonia ringre. Kis protekcióval talán egy 10esből meglesz. Az egész nap 20-as, de arra lehet én se tudok menni.
Másnap Ausztria túra. Vegyél ki szabit, én is azt fogom tenni
Ha megoldható, küldj képeket, ha lehet többet, több irányból az istvanpaizs@tvn.hu címre, légyszíves. Köszi.
Elvileg én is mek
Oszi a vtr nissin fékjeit linkelte nemrég. Állitólag az elég erős, de az a hagyományos munkahengerrel jobb az áttétel miatt.
Persze, de neked se teljesen gyári a fékrendszered.
Néztem én is, hogy mit lehetne csinálni a géppel, de a féknyeregcsere nagyon sok lett volna, így maradtam annál, hogy veszek inkább egy radiális felsőt. Akitől vettem egy kawasaki-n használta eddig, ahol ugyanezek a 6 dugós tokico nyergek vannak, és áradozott róla, hogy mennyivel jobb lett. Hát majd kiderül...
Ejj egy olyan nekem is jól jönne pofátlanul olcsón, habár a brembo sc betétekkel lazán megállok igy, hogy a hátulja a levegőben a motornak
Köszi, de fém fékcsövem már egy jó ideje van a gépen, és nagyon extra keret sincs. A brembo felsőt is csak azért vettem meg, mert szerintem pofátlanul olcsó volt.
Nem kell fém fékcső radiális munkahengerhez való? :) olcsón odaadom :)
Mond meg a cégnél, hogy motoroznod kell, nincs mese

Tudtommal a szépkártyás terminált elvitte az üzemeltető, de holnap délelőtt úgyis megyek ki szerelni (végre felkerül a radiális felső a TL-re + gumicsere, stb...), akkor megkérdezem.
Az fasza..
Cumi ágon vagyok, péntek szombat meló éjjel...
Ciao. Elképzelhető, hogy kijutok addig, de halvány fogalmam sincs hogyan alakulnak a napjaim. Nálunk óriási átalakítások vannak a cégnél, napról napra más az elvárás irányomba, össze-vissza jövök dolgozni stb...

Más! Utána tudsz nekem járni, ha esetleg tudod anélkül az még jobb, hogy a korábbi üzemeltetőhöz képest az OTP Szép Kártyás fizetés működik-e? Úgy tudom régebben működött.