Kint lesz a hűtőboxom, abba tudunk innivalót tenni napközben. Pizzát meg tudtommal szállítanak ki a szomszéd faluból, majd megnézem, hogy ki, és mennyiért.
Helyes . Csak úgy készülj, hogy mivel nem főzünk hozz kaját, meg innivalót, mert a büfé mostanában vagy van, vagy nincs. A csapok meg fúrt kútról mennek, jó magas vastartalommal, a víz ezért olyan, mintha egy rozsdás zártszelvényt nyalogatnál.... Vagy ha gondolod, hozhatok egy zsugor vizet, úgyis kocsival megyek
Persze jo, csak akkor egyeztetni kell. Vasárnapra (24) terveztem Ancsáékkal balatoni motorozást. Szoval majd össze kell beszélni a dolgokat. Megpróbálkozom nem összezuzni magam előtte pályán :)
Javaslatom, hogy Gyere 21-én és akkor délután kijössz velem a Pannonia ringre. Kis protekcióval talán egy 10esből meglesz. Az egész nap 20-as, de arra lehet én se tudok menni.
Másnap Ausztria túra. Vegyél ki szabit, én is azt fogom tenni
Persze, de neked se teljesen gyári a fékrendszered.
Néztem én is, hogy mit lehetne csinálni a géppel, de a féknyeregcsere nagyon sok lett volna, így maradtam annál, hogy veszek inkább egy radiális felsőt. Akitől vettem egy kawasaki-n használta eddig, ahol ugyanezek a 6 dugós tokico nyergek vannak, és áradozott róla, hogy mennyivel jobb lett. Hát majd kiderül...
Köszi, de fém fékcsövem már egy jó ideje van a gépen, és nagyon extra keret sincs. A brembo felsőt is csak azért vettem meg, mert szerintem pofátlanul olcsó volt.
Mond meg a cégnél, hogy motoroznod kell, nincs mese
Tudtommal a szépkártyás terminált elvitte az üzemeltető, de holnap délelőtt úgyis megyek ki szerelni (végre felkerül a radiális felső a TL-re + gumicsere, stb...), akkor megkérdezem.
Ciao. Elképzelhető, hogy kijutok addig, de halvány fogalmam sincs hogyan alakulnak a napjaim. Nálunk óriási átalakítások vannak a cégnél, napról napra más az elvárás irányomba, össze-vissza jövök dolgozni stb...
Más! Utána tudsz nekem járni, ha esetleg tudod anélkül az még jobb, hogy a korábbi üzemeltetőhöz képest az OTP Szép Kártyás fizetés működik-e? Úgy tudom régebben működött.
Az időjárás egyenlőre nem nekünk kedvez
22-28 között itthon vagyok. Akkor jó?
Javaslatom, hogy Gyere 21-én és akkor délután kijössz velem a Pannonia ringre. Kis protekcióval talán egy 10esből meglesz. Az egész nap 20-as, de arra lehet én se tudok menni.
Másnap Ausztria túra. Vegyél ki szabit, én is azt fogom tenni
Néztem én is, hogy mit lehetne csinálni a géppel, de a féknyeregcsere nagyon sok lett volna, így maradtam annál, hogy veszek inkább egy radiális felsőt. Akitől vettem egy kawasaki-n használta eddig, ahol ugyanezek a 6 dugós tokico nyergek vannak, és áradozott róla, hogy mennyivel jobb lett. Hát majd kiderül...
Tudtommal a szépkártyás terminált elvitte az üzemeltető, de holnap délelőtt úgyis megyek ki szerelni (végre felkerül a radiális felső a TL-re + gumicsere, stb...), akkor megkérdezem.
Más! Utána tudsz nekem járni, ha esetleg tudod anélkül az még jobb, hogy a korábbi üzemeltetőhöz képest az OTP Szép Kártyás fizetés működik-e? Úgy tudom régebben működött.