Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem ki ne hagyjatok a buliból, attól hogy nem írók, nekem is van jófajta pálinkám. Nagyon szívesen megosztanám veletek.
lófasz egyszerű bakelit de sajna ennyi
azt nézd, hogy 50-70 ezret elmegy.
de komolyan 12ezer ft mi a ku@ból van ez?
Az igazság az Zsolti, hogy én nyúltam le előled a használt láncvezetőt Vígasztaljon az a tény, hogy eléggé kopott, sok szezont nem fog elmenni majd egyszer én is veszek újat.
Köszi,nekem sok ennyiért,de ha nincs másmegold megveszem
Mire végigkóstolod a felhozatalt,azután jó lessz neked a csalánosban pihizni
Kecskeméti suzukinál 12e 3nap alatt meghozzák(gyári)
Csak mutatóba
Na ezt mind tudom nektek prezentálni,csak a sátorral lesz egy kis gond!

Jano:"5liter házipálessual beengedünk, bár én nem élek ilyenekkel "
ilyet még nem ittam,de mutatóba hozol?
Van otthon egy kis szölőpálesz :) jófajta, majd azt viszem. Jo erőben van
szia, mar nincs meg sajnos.
Annyi volt a meló, hogy idén alig ittam. Attol tartok csunya lealjasodás lesz :) két feles után :)
Persze!
Mi viszünk abból a finomból amit Balatonra vittünk.
Csak végig kell kostolni mert nem tudjuk, hogy melyik üvegbe van.
Szia nekem szüksègem lenne a gumira ami a lengővillára van szerelve ne verje a lánc össze a villát.
Na látod az már a te bajod. Majd megmutatjuk hogyan kell azt!
5liter házipálessual beengedünk, bár én nem élek ilyenekkel
Egy darab TL motorkerékpár, némi égetett szeszes ital, jókedv, és egy meglepi a házigazdának. Asszem mindent elmondtam. Jaa! Meg egy hálózsák vagy sátor, és vagy mindkettő.
Apropó!
Mi a részvétel feltétele?Mit vigyek?:)
Lényegesen jobb lett a fék, van rendes nyomáspont, és fog is szépen. De mondjuk még mindig nem olyan mint amit szerettem volna. Viszont a továbbiakhoz féknyerget kéne cserélni, azt meg nem fokok.
De összességében jó lett, 90%ban elégedett vagyok vele :)
Hogy vált be a radiális főfék?
Az még lehet igaz is.
Hogy állnak a kipu halkítók? Vagy csak csinálsz átalakítót, h a vizsgára felkerüljön a gyári cső?
Én is jövök, bár lehet hogy csak szombat délutánra érek oda, mert nem szabadulok a melótól mostanában, és ez nyáron sem lesz jobb
Írtam mailt.