Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Széles, száraz utat nektek szombatra!
Aztán pár képpel majd örökítsétek meg!
Mult vasárnap nézegettem a pannonia ringem. Jo picurka, de jol mentek vele. Ára is jo..
RSV4 a megoldás.
Még ha megszorzom a hengerek számát lehet akkor is maradnék a v motornál. Majd összefűzök két TL blokkot.
Végre egy megfelelő hozzáállású ember. Már csak a hengerek számát kéne helyre tenni és minden oké.
El is küldtem.
Bocsi srácok, de nekem szombaton délután 3kor felvonulásom lesz Komáromban, úgyhogy én is kihagyom a gurulásotokat.
Iráni túra? Arra lehet fel kellett volna készítenem a vasat.
Írni
Akartam Irani túra
Tudjàtok sràcok szombaton Slovak Tara!
Frankó ez az összehasonlítás,
küldd már el ezt az összehasnlító dokumentumot vagy progit légyszives! :)

bikeking@freemail.hu

Köszii!
Azért mert valamiben nem értünk egyet nem fogom magam felhúzni, és szándékosan többet vállalni, mint szoktam.

Pusztán annyi, hogy az új gumával lényegesen pontosabb lett a kanyarodás, a többi meg csak jött.
Nem viccből írtam.
Idegesen nem szabad motorozni.
Hátul már nekem sincs
Vicces. Még élek, és a d211-ed széle is leért . Amugy meg pont leszarom, picit hideg volt, de ugy érzem jo időt futottam.
Szted nem kéne szólni a Janónak, h ésszel menjen?
Nem szeretnék róla holnap a lánglovagok-on olvasni...
És ki akar szűk fordulós kanyarokat?
Én pl pont a nyújtottabb gyors kanyarokat szeretem.
Én meg inkább dolgozok...légkondi meg minden...

Azt hittem már a hátsó fogyott el. Furcsa is lett volna.

A 16 már inkább tűrhetőbb változat.
Sztem a gixer ellen a kissebb fogaskerek sem fog sok előnyt szerezni....De majd meglatjatok
Mindennek eljön az ideje
Sztem a gixer ellen a kissebb fogaskerek sem fog sok előnyt szerezni....De majd meglatjatok
Akkor hajrá!mert nekem hátul már semmi csak elől maradt 1 cm!
Szűk fordulokban egy kicsit más lesz a két motor rugalmassága. Ellensulyozni kell a TL gyengeségeit. Egyeneskirálykodást meg meghagyom a kockásra kopott gumival járó busásoknak :)
Inkább megyek motorozok. Kell a gyakorlás. Még van egy centi a hátsó gumi szélén. Ez tarthatatlan állapot