Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Terheléssel(lámpák, index)
Csak a Te kedvedért fogok rámérni, de szerintem alapjáraton is annyi...
Fordulaton...
Jah, csak kár, h félig lett megírva...
Tök jó, mintha pont nekünk írták volna a mai cikket.
Az ideáilis mindig is a stabil 14,4v lesz. Arra kell törekedni.
Alapjáraton, a nagyobb fogyasztók nélkül 13,5-13,6V-ot tölt, ez a szükséges minimum. Ha bekapcsolod az indexet meg a fényszórókat akkor ez leeshet néhány tizedet, de a fordulatot 1500 fölé emelve vissza kell emelkednie a fenti szintre (minimum). A töltőfeszültség maximuma pedig nem mehet 14,4V fölé, mert buborékképződés alakul ki az aksiban, ami tönkreteszi a cellákat.
Jo érzés, hogy csak velem osztottad meg
Holnap rámérek az új akkuval mik a töltési értékek alacsony,közepes,magas fordulaton,aztán értekezünk.Azt mondta a boltveztő estére tegyem fel tölteni,az akksit.Töltőm típusa amit kizárólag neked írok meg CLASS 2 BATTERY CHARGE
MODEL: LC-2307
INPUT AC 100-240V 50/60 HZ
INPUT POWER: 21W( MAX)
OUTPUT: DC 12 V/1 A
OUTPUT POLARITY:
RED(+)
BLACK(-)
Akkor passz. Nekem tatabányai van benne. Az elég stabil, csak olvadobiztositékkal direktbe rá kell kötni az akksira és hozza a 14,4-et.
Gyári
Hallod a fályt,is pontos jé,azt is elbasztam
Van némi ellenállása a kábelkötegnek. Nekem 13,6 volt a töltés, mondjuk nem ingadozott. Gyári szabályzó van ?
Az elöbb nagyon de nagyon korrektül szerettem volna írni és elbasztam,ne is törődj vele,.jano nagy fordulaton is 14,4 v kellne átengedjn. Fezsszabáj-lyzó,alapjárton megvan ,de ha pörgetem kevesebb
Örülj neki, hogy legalább nem úgy írta ,hogy a fele angol.
Mert akkor még fordító is kéne.
LP egy olcso, de viszonylag tűrhető akksi. Azért nem ártana megcsinálni, hogy 14,4-et töltsön. Nekem miota megcsináltam az elektronikát, mindig jol teker.

Baszki, a muszáj az pontos pontos j.
A nemet ebay linket a lancrol kuld el oszi,a turara zeretnem felrakni az uj szettet
Baromi érdekes,irogattok itt az aksikrol,mit ad isten,délben szokásos,indulás helyett,csak nyöszörög a motor nm indult,csak tolásra,most mértem ki a töltés jó alapjáraton 14v fordulaton valamivel kevesebb,mivel napi használatban van a vas muszály voltam azonnal a helyi csapágyboltban venni 4kg-os zöld aksit lemèrtem,ez készen van,feltöltve,11000ft-ba fályt,teker mint állat,még világításon is azonnal inul a motor,a fekete aksi volt benne 5évet bírt ki érdekesség ez csak 3 kg
Az 1ik cella megdöglött benne. Volt benne pontosan 10.5 Volt...
9V-os elemnek pont jó lett volna.
R-eshez van..
keresek tl 1000 szabadonfutót valakinek esetleg............
Mé mi történt vele?