Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet hülyesèg de mi lenne ha luká motorja ecu beraknád a te motorodba és kiprobálnád mi változik? Az ingyen van ,lehet kiderűlne ecu problm vagy shomething elsver
Megkérdezem Oszit! Az amúgy nagyon jó lenne, mert első körben megnéznénk azzal, és csak ha nagyon muszáj akkor venném meg a PC-t.
Prop-teches cucc, alapjáraton és 5 gázálláson tud írni azt hiszem +-15%-ot. Rég használtam már nem tudom pontosa. Magamnak szoktam írogatni ahogy épp gondolom. Oszt vagy jó vagy nem, de hát nem gond legfeljebb átírom.
Neked mid van yoshi boxod, vagy diy box?
Oszinak kölcsönadom az eszközt ha eljön érte.
Akkor szívesen látlak :D
Motorral nem terveztem menetet. Elvileg köv héten jön Oszi akkor eljátszunk a PC-vel, ár jó lett volna tiszta alapra irni.
Ehhez nem értek, szerintem a PC felülírja a gyári progit, de majd Oszi megmondja.
Motor is....ha véletlenül elküldenek Szombathelyre a Delphibe akkor majd elviszem magammal az eszközt, igaz már hónapok óta nem jártam arra.
Ha nem nullán van akkor még az előre beállított mapok se jók a PC-hez, pedig ont lenne BOS dobhoz vagy 3 is.
Ahhoz a motor is kell, vagy csak az ECU?
Ha véletlenül Bp. felé jársz 0-ra írom ingyé.....mondjuk akkor Egomba is elmehetnél.
Ez már kicsit zavarónak tűnt. Lehet én vagyok nyűgös ma..
Srácok! lemegyek a pincébe ,hozok fel kb 20 éves birsalma pálinkát , és megisszuk .Jóóó? Jut mindenkinek!
Mi a franc van veled?fel ne vedd már!
nem gondoltam hogy ezen ennyi idő után megsertődsz.
de akkor bocsánat...
De azért az ilyen öszvérezős megjegyzéseidet majd inkább másnak tartogasd a későbbiekben...
Nem igazán tudom eldönteni, hogy vicces vagy sértő, de inkább már utóbbi.
Na f@sza. Eddig telóról irtam,most a gépnél vagyok. Erre Anikó nevével irok. Gratulálok tetovált
kb most 1400 körül van
Hát egy 1250 nemárt :) legalább :P
Ilyen csak egy van ezen a világon. Az r1 hátsoval, kinai tátcsával a tiéd se fajtatiszta
Yoshi boxot összedobni egy laza délután félrészegen is. Csak először jo lett volna egy nullázást kipróbálni ingyen.
Igen az bocsánat
Egyedi kedves Luká, egyedi
Ha van a közelben olyan műszer amivel a Suzuki ECU-t lehet írni. Mert anélkül nem "fogod és beállítod", mint a karbit. Amúgy nem érdemes úgy hagyni sem. A fogyasztás a legkevesebb, ami hiba ebből származik. Utcán úgy sem tudsz állandóan nyélen közlekedni, úgyhogy hosszú távon nem tesz jót a motornak.
Hozzá voltam szokva a Pannóniámhoz, azt hittem neki is olyan kis alapjárat kell, hogy épphogy átforduljon