Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

TLs-en a stender alaplemezének végén menetes csonkon kell anyának lennie vagy sem
(képen sárgával jelöltem)
Ha kétszer írod le akkor is egyelőre "n" nélkül :P

Most mondták, hogy tőlem 10km-re Lékán is padoznak motort.. mik vannak.
Hali!egyenlőre egyenlőre eleg kevés a jelentkező az áprilisi gurulasra!ha 25.-én megyünk mert pl joskanak akkor jó és így lennénk 3- an!

Az útvonalat osszedobom ma úgy hátha többen lennénk!Az biztos hogy Szlovákiába atmegyunk
Enyémen is ütött, olyat mint Klicsko, és ha nem adok hálapénzt, akkor nem ment volna át:)
Olyasmire gondolok, mint a lambda logger, csak nem adnék érte 22-t :)
Köszi szépen,aranyosak vagytok,
Itt van minden info. Én mondjuk lusta voltam panelt gyártani igy lábtol lábig forrasztottam.

Sonda 4700ft volt bosal két vezetékes. Hengerenként is lehetne, de akkor hengerenkéknt kell szonda. Szerintem hülyeség. Gyári napon látszik, hogy a hátsó picit többet kap, ami rendben is van...

Holnap hegesszük be délelőtt, majd felrakom képet, hogy hova.

Például kamerával lehetne venni, de akár epromba letárolhato a fordulat, TPS, lambda fesz értéke. Az mondjuk hardcore változat. Ha a kamerával nem megy akkor ráállitom villamosmérnök haveromat a témára :)
Ügyes, Eddig ez a legjobb csináld otthon ötlet az okos beállításra.
de :
Hogyan tudod beállítani a 0-semleges- optimális értéket?
honnan veszed az értéket, hogyan kalibrálod be?
Hova rakod a szondát pontosan?
Útközben hogyan , mi jegyzi meg? action cammal veszed a fordulatszámot és a kijelzett értéket?
Hengerenként?
Mesélj!
Kapcsolás honnan van?
Szonda menyibe kerül? mert ugye gondolom az a legdrágább az egészben.
Előtte kell egy pontos szívócső szinkron gondolom.

Köszi :)
Tényleg! Isten éltessen sokáig!
Boldog Névnapot. :)
Jó az első, ha valaki nem pályázik nagyon durva betéttel akkor franko. Nekem eddig bejött. szegecselése is tisztességes, nem fogom elhagyni, mint a gyárit
Hali!
Közeljövőben megoldom.
kínai tárcsák közül az első linken lévő Arashi megbízható állítólag...
használt Galfer, de jónak tűnik.
Armstrong UK-ból
EZ meg jól néz ki, nem is drága, csak vadászni kell jobbost balost.
A gyári sunstar a motoroazis-ban 59.990 Ft/db, ergo 120 a pár.
Ciao. Kb. 2 hete én is folyamatosan a tárcsákat nézegetem, nekem is idén kezdett el "ütögetni". Én most még áttolom így műszakin, aztán szerintem 1-2 hónap és lecserélem. Itt a forumról többen használnak ebay-es kínai tárcsákat, probléma nélkül. Oszi valami angol manufaktúrában készülő tárcsákat ajánl az angol ebay-ről. Nevét sajnos nem tudom. Eléggé vegyes az árképzés, a márkásabb tárcsák akár 100 fölött is lehetnek párban. A kínai max 50-ből megvan. Vagy még esetleg bontott, használt kb 40-50 közötti összegért. Tiéd a választás, nekem még nem sikerült.
Már 2 éve is macerás volt a műszaki ez miatt., most meg egyre határozottabban üt.
Szóval ki milyen Tárcsákat ajánl?
Xard le ha kicsit ut tutira ez miatt nem bukik meg.
Vegyél új féktárcsákat, és vidd el műszakira!
Üdv !
Első féktárcsa cserém sajnos Most lenne aktuális, kicsit ütnek.
jövő hónapban lejár a műszakim.
Ki mit tud ajánlani?
Köszönettel!
Szia!
Szóval ha ott hagynád Kristófnál, akkor nagyon meg köszöném!:)
Mert addig nem kerülnek fel mert elégé hülyén villognak...
Nekem sajnos a teljes április felejtős, mert munka van 1000-el, meg megint kell mennem 2 hétre fritzenlandba .