Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azelőtt úgy néz ki nem lesz időm, az ausztria gurulást is csak napoljuk folyamatosan.
Szeretnék pályázni, és az 40km-re van tőlem. Ha a gép is rendben van egy delutáni gurulásra rászáom azt a 15ezret. Oszit még csábitom, hogy jöjjön :D
Nekem ebben a hónapban 25-e lenne jó gurulásra ha mindenképp a hétvégéhez ragaszkodunk. Más sajnos nem jó.
Kakucs sem lesz jó neked? Hogyhogy Pannonia Ring? Egyedül mész oda, vagy ez valami tervezett pályázás lesz?
Nekem minden kimarad, talán juniusban eljutok Pannonia ringre, azelőtt semmi
Szi!Luka.
Az áprilisi gurulást már lehetne tervezni melyik hétvégén,merre megyünk,és kikre lehet számitani résztvevőként,április van most már mindenki látja a hétvégéit mikor kinhogy tud jönni.
Nekm az utolsó hétvége nem jó
Hali!
Kiválasztod a terméket ,majd a színt és a méretet és,ha feldobja a bevásárló kosarat az van.
Szia Borcsa!
szerinted fcmoton amibe nincs olyan szín és méret akkor az nem lehet kint?
Elmentettem köszi.
Akitől én vettem annál már nincs, de ez ugyanolyan.
Már fog normálisan, ebc betéttel meg tuti halál lenne :)
Jól néz ki ez az arany lánc. Lehet ha cserés lesz akkor ilyenre pályázok majd én is.
Én a kocsimnál jártam így. Full fék felújítás, mire kiderült, hogy az elöregedett fékcső miatt az olajat nem engedte vissza, és befogott. Igazi szopó az ilyen. És most már jó lett?
Még megmaradt cuccok, hátha valakinek kéne.
TLS hátsó fék szinte új betéttel. (jó, mert a fákcső miatt nem fogott a fékem ) 5000Ft.

Fékcső olyan motorra amin radiális a főfék. 7000Ft.
Emlékszem, hogy én kiszámoltam táblázatból, de ugy is inkább kivettem még szemet. Igaz akkor koppra elől van.
Nem vesztegetted az időt!
Ezeknek a hajlított szelepeknek nem tudnád a linkjét elkldeni?
TLR lánchosszúság 17-43 fogaskerekekkel.
Képeken 108 szem, és 106 szem.
Meg egy kis támpont a helyes hossz kiválasztásához ha változik a lánckerék méret:
szi
amíg a ház nincs kész ennek nem állok neki.
Fluxuskondenzátor. Ha építész magadnak akkor lesz
Ilyen nekem is kell mi ez?
Koszi a lehetoseget ha szlovakiaba is atgurulunk lehet estere erunk visza akkor igenybe vennem a szallast
Húsvéti barkácsolás
Sziasztok
Szeretném jelezni az északi gurulással kapcsolatba (ha lesz), hogy aki esetleg messzebbről jön és szeretne szállást azt szívesen látjuk. :)
3-4 embernek van hely.

Előreláthatólag a Kakucs ringet mi kihagyjuk.
Hozzáállás kérdése. Sosem árt a láthatóságért és biztonságért megtenni amit csak tudunk. 70%-ban én se hazsnálok indexet, de még kocsiban sem. Ha olyan a szitu, akkor meg a kezemet is kirakom a motoron. Főleg ha többen jönnek mögöttem motorosok. Szerintem akkor célszerű
én is pontosan így csinálom! ha már index kell hogy észre vegyenek akkor az már régen rossz
Én egész nap vezetek, meg van szokva, hogy 10 emberből 6 azt se tudja, hogy már feltalálták az indexet...
Tisztában vagyok vele, hogy az enyémből se sokat látnak. Szoktam kapcsolgatni, de azért mindig úgy közlekedtem, hogy ne ezen múljon, hogy észre vesznek-e vagy nem. Van amikor jófiú módjára a kezem is kiteszem kanyarodáskor.