Haveromnak a monteren az van, és egy másiknak is a kawan az volt. Nyilván az elejét nem csusztatták meg, mert arrol tudnék ha pereceltek volna. De konkrétan mindketten panaszkodtak, hogy a hátulja csúszkál. Ezt a tesztben kapott kigyorsátási tapadás szerintem meg is erősíti. Oké, hogy az nyerte a tesztet, de hogy a bt016 mögögés sorolták a tapadást az nekem hajmeresztően hangzik, tuti nem fogok kockáztatni.
Itt a gyorsabban menők mind Super orsaval járnak, és nagyon dicsérik. Nekem is csak az volt pirelliből. D211-el vagy 4-5x kemény driftet nyomtam, de a Pirellivel egyszer se tudtam, csak esőben. Nem kötekedés, ezt tapasztaltam, és őszintén leirtam.
Amugy a dunlopot 1,6 barral kellene hajtani, amit a tl nem igen szeret, szoval nem szólok rá semmit, csak nekem utcára erre a motorra 2-2,2-es nyomással nem olyan jo.
Ha végig olvasod akkor a PP2 nyerte a tesztet. De olvashatsz más tesztet is ott is ő nyert többnyire.
Ami most nekem fent van az PP3 és ez is nagyon jó. Ha ennek te megcsúsztatod szárazon az elejét akkor ott már mind1 mi van elől.
A pirellinek csak a verseny gumijait dicsérik a többi az elég vegyes érzelmeket vált ki az emberekből.
Írom ezt úgy hogy leginkább amerikai fórumokat olvasok.
De mind1 is igazából olyat raksz fel amilyet akarsz nem konkrétan neked címeztem a dolgot hanem Oszinak mert mikor voltam nála akkor említettem neki hogy most ezt próbálom ki mert régebben nekem is PP2 volt fent és azzal sem volt bajom, és csak az első benyomást írtam le.
Felületes vagy.
Versenypályán - Pengeélen! Egyedül ebben nem vizsgázott jól(mert a többi versenygumi). Az összes többiben a PP2 nyert mindent.
Elmondom, h a D211 is egy nagy szar esőben.
Ami volt nekem Corsa III az szar volt...
Most vagy olyan erős a motorom, vagy olyan szar volt az a gumi, h 50km szerpentin után 2ben elforgott a hátulja teli gázon...
Szerintem a gumi volt szar , mert D211-el inkább emeli az elejét ...
Valószínű, h dolgom volt. Mail-ben meg hülyeséget kérdeztél...
Amugy a második oldalt nem olvastam el. Első táblázat ahol irja a száraz tapadási adatokat. Ráadásul a bt016 után sorolja. Nekem az pont elég volt, hogy leszarjam a többit. Más tekintetben elhiszem, hogy jo. Tartós, meg fasza esőben
Nekem azt hiszem ilyen keresztkérdések nem igen voltak. Luká segitett benne, szoval lövésem nincs, hogy hogyan volt, de talán az első x-est be kell jelölni. azaz kérem az árú forgalomba helyezését, vagy ilyesmi.
nekem is TNT hez, de szivatnak nekem kell kideríteni h melyik a hozzánk tartozó illetékes nav hivatal. persze telefont már nem vették fel ,12 ig voltak max.
Kérjük, hogy az alábbi lehetőségek közül jelölje választását.
A részemre érkezett küldeményt kérem szabad forgalomba helyezni.
X A részemre érkezett küldeményt kérem az általam nyújott vámbiztosítékkal továbbítani a
számú NAV Igazgatósághoz.
Az állandó tartózkodási helyemet harmadik országból a Közösség vámterületére áthelyezem, ezért a részemre érkezett küldeményt kérem továbbítani a tartózkodási helyem szerint illetékes NAV igazgatósághoz az általam nyújtott garanciával.
Kiszállítási cím: (ez okés)
Az X eset kell választani?
Anno a tavalyi vámot a budapesti nav intézte most deríthetem ki hogy a győrinek van e joga vagy csainálja e..
akkor meg nem kell parázni. Nekem úgy volt, hogy hétfőn feladták pénteken kézhez kaptam. Örültem is neki. Nem kellett a vám fele bemutatnom semmit szerencsére, csak a futárcégnek kellett megbizást irni a vámoláshoz.
Üdv!
szó volt a féktárcsákról , Ápr 12. én éjjel megrendeltem, a kínai féktárcsákat azután hogy írtam ide .
17.én (ma) már jött is a vámpapír (emailon) hogy megvámolják.. de legalább felhívtak. apjuk k.aszát !
De legalább gyorsan ittvan, ha nem tökölnek vele sokat a vámon!
Az mert ahhoz van kedvem. Hopp 16-os lesz előre, most nézem.