Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elsőt. A dunlop félig.

Az mert ahhoz van kedvem. Hopp 16-os lesz előre, most nézem.
Elfogyott a Dunlop?
Azt meg mi a reteknek? Te is cserélni akarod a láncvezető gumit mi? Pont annyit fog menni neked 3ban, mint az enyém 2őben...
Haveromnak a monteren az van, és egy másiknak is a kawan az volt. Nyilván az elejét nem csusztatták meg, mert arrol tudnék ha pereceltek volna. De konkrétan mindketten panaszkodtak, hogy a hátulja csúszkál. Ezt a tesztben kapott kigyorsátási tapadás szerintem meg is erősíti. Oké, hogy az nyerte a tesztet, de hogy a bt016 mögögés sorolták a tapadást az nekem hajmeresztően hangzik, tuti nem fogok kockáztatni.

Itt a gyorsabban menők mind Super orsaval járnak, és nagyon dicsérik. Nekem is csak az volt pirelliből. D211-el vagy 4-5x kemény driftet nyomtam, de a Pirellivel egyszer se tudtam, csak esőben. Nem kötekedés, ezt tapasztaltam, és őszintén leirtam.
Amugy a dunlopot 1,6 barral kellene hajtani, amit a tl nem igen szeret, szoval nem szólok rá semmit, csak nekem utcára erre a motorra 2-2,2-es nyomással nem olyan jo.
De épp teszem fel a pirelliket, és a 15-ös lnckereket előre
Én örültem is neki, és ezt is fogok venni a következő első gumimnak.
A Janó meg sztem szerelés hiányban szenved, ezért jönnek ilyen gondolatai...
Ha végig olvasod akkor a PP2 nyerte a tesztet. De olvashatsz más tesztet is ott is ő nyert többnyire.

Ami most nekem fent van az PP3 és ez is nagyon jó. Ha ennek te megcsúsztatod szárazon az elejét akkor ott már mind1 mi van elől.

A pirellinek csak a verseny gumijait dicsérik a többi az elég vegyes érzelmeket vált ki az emberekből.

Írom ezt úgy hogy leginkább amerikai fórumokat olvasok.

De mind1 is igazából olyat raksz fel amilyet akarsz nem konkrétan neked címeztem a dolgot hanem Oszinak mert mikor voltam nála akkor említettem neki hogy most ezt próbálom ki mert régebben nekem is PP2 volt fent és azzal sem volt bajom, és csak az első benyomást írtam le.
Oké, akkor nem zavarlak a hülye kérdéssel. Elnézést kérek

Én meg a d211 Pirelli pont forditva érzem. Franko
Felületes vagy.
Versenypályán - Pengeélen! Egyedül ebben nem vizsgázott jól(mert a többi versenygumi). Az összes többiben a PP2 nyert mindent.
Elmondom, h a D211 is egy nagy szar esőben.
Lehet, h mondjuk azok nem érzik a motorjukat?

Ami volt nekem Corsa III az szar volt...
Most vagy olyan erős a motorom, vagy olyan szar volt az a gumi, h 50km szerpentin után 2ben elforgott a hátulja teli gázon...
Szerintem a gumi volt szar , mert D211-el inkább emeli az elejét ...

Valószínű, h dolgom volt. Mail-ben meg hülyeséget kérdeztél...
Amugy a második oldalt nem olvastam el. Első táblázat ahol irja a száraz tapadási adatokat. Ráadásul a bt016 után sorolja. Nekem az pont elég volt, hogy leszarjam a többit. Más tekintetben elhiszem, hogy jo. Tartós, meg fasza esőben
Nem rátok irtam, de valoban vannak akik panaszkodnak rá, ezzel nem tudok mit kezdeni.

Úgylátszik csak neked szar a Pirelli...

Amugy Köszi, hogy válaszolsz ha mailt irok, meg kinyomod a telót. Nem kell joban lennünk, de azt kicsit bunkoságnak érzem.
Csakis neked... Ez sem igaz. Se a Luká, se én nem átkozzuk.

Te elolvastad azt a tesztet? Olvasd már végig, és nézd meg, h a PP2 mennyire helytálló...
Csakis Pirelli. Én most viszem felrakatni az ujat. Pp2-t minden ismerősöm átkozza. Ez se meggyőző:

http://www.motorrevu.hu/motorteszt/nagy_sportgumiteszt_tapadjon_ra
Ejjha.
Azt hiszem nekem is ki kell próbálni ezt, h mit tud.
Úgyis elől gumicsere lesz.
hívj fel 30/5250458
70 USD
az elsőt X-ed!

Elküldték gondolom a képeket a számláról is, arra mennyi van írva?
Nekem azt hiszem ilyen keresztkérdések nem igen voltak. Luká segitett benne, szoval lövésem nincs, hogy hogyan volt, de talán az első x-est be kell jelölni. azaz kérem az árú forgalomba helyezését, vagy ilyesmi.
nekem is TNT hez, de szivatnak nekem kell kideríteni h melyik a hozzánk tartozó illetékes nav hivatal. persze telefont már nem vették fel ,12 ig voltak max.

Kérjük, hogy az alábbi lehetőségek közül jelölje választását.
A részemre érkezett küldeményt kérem szabad forgalomba helyezni.

X A részemre érkezett küldeményt kérem az általam nyújott vámbiztosítékkal továbbítani a
számú NAV Igazgatósághoz.

Az állandó tartózkodási helyemet harmadik országból a Közösség vámterületére áthelyezem, ezért a részemre érkezett küldeményt kérem továbbítani a tartózkodási helyem szerint illetékes NAV igazgatósághoz az általam nyújtott garanciával.

Kiszállítási cím: (ez okés)
Az X eset kell választani?
Anno a tavalyi vámot a budapesti nav intézte most deríthetem ki hogy a győrinek van e joga vagy csainálja e..
akkor meg nem kell parázni. Nekem úgy volt, hogy hétfőn feladták pénteken kézhez kaptam. Örültem is neki. Nem kellett a vám fele bemutatnom semmit szerencsére, csak a futárcégnek kellett megbizást irni a vámoláshoz.
Azt jól csinálták, csak igazolnom kell majd.
Le kellett volna velük bizniszelni, hogy kisebb összeget irjanak a számlára. Bele szoktak menni. Amúgy jah, elég hamar itt van.
Üdv!
szó volt a féktárcsákról , Ápr 12. én éjjel megrendeltem, a kínai féktárcsákat azután hogy írtam ide .
17.én (ma) már jött is a vámpapír (emailon) hogy megvámolják.. de legalább felhívtak. apjuk k.aszát !
De legalább gyorsan ittvan, ha nem tökölnek vele sokat a vámon!
Oszibá!

Itt a tapsztalat a PP3-ról.

Ezt ma nyomattam du. 6-tól néhány oda-visszával a Pilisben. (Jah első gumi )

Van olyan jó mint a PP2ct. Kanyarban is volt hogy erősebben húztam az elejét és nem jött zavarba.
mi az ára a szabadonfutónak