Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

25 nktek jó?
Az tuti lesz,25 szombat,megyunk,euro is kell tankolni szlovakiaba,hol egyen. Tali,reggel valamik0r pesten?
Sőt, azon még egy körmös zárócsavarnak is kéne lennie!
A Luká is elhagyta róla!
14-es számú 41922-33E10
Jah, megvizsgálnám én is...
Ezt már legalább 5ször olvastam el, és nem értem...
Gyárilag van, előző gépemen nem volt, de gyakorlatilag semmi hátránya nem volt belőle.Nem tört, nem borult, ha akarsz raksz, ha nem úgy is jó az oldaltámasz.
Nem a miénk. Ha jobban megnézed rájössz.
De a leckét feladtad.
Ugyan olyan tükre van. Szép
Abba a kiderrentőbe beraknám
Lassan irok mailt, gondolom melozol, ha ráérsz irogatni :D
MTB-vel tudok stopizni, az nem elég :D Úgyis pénteken összeraktam a bicajt majd gyakorlok.
Fényképezték a gépet?
Jók is azok a Bos dobok!
Ez is fekete, és kvára tetszik!
Tanuljatok ti is ilyet...

Akkor bejött amit terveztünk!
Egyes modelleken azt hiszem van, de az enyémen ilyesmi nincs.
Ahogy nézegettem a Service manualt van egy A és B térkép. Egyik az alapjáratra és nagyon kis terhelésre vonatkozik. Nem kizárt, hogy az van elirva, vagy csak simán be kell állítani.
Igen, kell! Az fogja az alsó blokk tartó csavart.
A "zsigulis" elektronika már nekem is több éve porosodik a fiókomban...mivel a PCIII padozva, majd saját szájízre hangolva szépen beavatkozik...
Az az egyszerű kérdés merült fel bennem, hogy a TL-eken nincs másodlagos levegő hozzávezetés a kipufogókhoz a kipufogó szelep után? Ha van, akkor ez ki van iktatva, le van dugózva?
Tovább már nem fogok lépni a dologban, mert menet közben elég egyértelmű a diagnózis. Nem sokat változik a lambda, de arra elég, hogy néha kicsússzon a max teljesítmény sávból, és elsokalljon. 2500-alatt el kell venni többet, 2500-7000 között egy hangyafasznyit vissza kell venni, 7000-től hibátlan. Szerencsére a dolog ahogy észrevettem nem függ a gázállástól, csak a fordulattól.

Szóval voltak kételkedők, mert volt aki kiröhögött, de a műszer tökéletesen diagnosztizált, és igazolta a sejtett hibát, és a szemem sarkából jól megfigyelhető menet közben
Elméletileg én is jelentkező vagyok.
22-én jön meg a kipufogóm meg az akksim, szal ha minden jól megy 25-én már tudok gurulni.
Ha meglesz az elektronika , a logger is vagy bármi fejlemény van, várjuk az infókat :)
Nem zavarja a kiáramló gázok útját, nem lóg be nagyon?
Nem ront ez a teljesítményen?
Ide lett berakva. Jó cucc, már üresben járatva is olyan a lambdám, mint a hullámvasút. Van amikor jó, de bizonyos tartományokban elszegényedik, főleg magasabb fordulaton. Lehet hegyezni a gépet