Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akár :)
Jössz amugy hétvén? Péntek 6-ig meló, bár motorral tervezek menni. nem jársz a pink motorsba addig? :)
Akkor belerakjam a kocsiba virágostól?
Én kivettem a szabadságot már, szóval ha nem lesz szakadó eső,én mindenképpen megyek aznap Kakucsra. Aki gondolja jöhet, max nem lesz főzőcskézés. De motorozás biztosan.
Jah csak siess, mert muter a végén virágot fog bele ültetni :)
Ciao. Ahogy nézem ez most érdeklődés hiányában elmarad. Te ettől függetlenül te kint leszel?
Szíp lett a Piroska
Szia,
Nyertél Éjjelre jöttem, dolgozni és döglés volt előtte..
A műanyag a VW-hoz kell.
A többit szépen lassan összeszedem.
Lehet a fog at most a,vidam.motoros,,
legyen 12e ft.
Helló Oszi!Tudod mindig bennem van a szépítési tökéletesítési vágy!De nem mindig van rá pénz.Valamelyik nap hívtalak mert voltam feléd de nem vetted föl.Gondolom aludtál vagy mociztál.
Ez lemaradt, TLR kellene.
TLS v. TL-R rugostag erdekel?
szia, 5e a sarvedo, 10e a csillapitoegyseg
A "rugóstag" engem nem, inkább a csillapítóegység és a sárvédő érdekel. Egyik sem létszükség, úgyhogy csak ha jó árat mondasz akkor kell. Külön- külön mennyi?
Igazából csak azt akartam, hogy passzoljon kicsit a motorhoz, ezért piros-arany nagyjából.
Terveztem másik sisak beszerzését, de még nem vettem meg, mert lehet mániákusnak tűnnék... De ráéreztél az elképzelésre:

Szia!
Félre ne érts, nem bántásból de ránéztem a sisakodra és ez jutott eszembe rögtön. Te is egy hős vagy?
sziasztok sajnos kakucson mem leszek ott,akik részt vesznek azoknak baromi jó szórakozást
Szerintem mesze van még a veterántól a piRoskád:D
Mi az ára? :)
Van csupasz vazam!nem tökéletes állapotú
Jah meg első rugom is
Pontosan.
Én egy itthon elfekvő gumi vízcsőből vágtam bele távtartót, aminek pont jó lett a külső-belső átmérője is.
szia, R-es elso sarvedo hianyos (ket hatso felfogatas hianyzik).
egyutt (sarvedo, rugostag, rotacios csillapitas) 25e.
Egy hátso rugóstag érdekelne engem is(a rotációs csillapító nélkül), mert a mostanim nyikorog, mint valami rossz wc ajtó
Természetesen csak ha a tiedben lévő nem nyikorog