nekem is ilyen picit vannak fent (LED-es) de csak azért mert kell a műszaki miatt Az hogy gyorsan villog meg hogy nem látni az nem zavar mert nem igazán használom
Nekem majdnem sikerült 1-2 embert már eltolnom, mert azt hiszi indexel csak épp tudni nem lehet, hogy most mit egerészik előttem. Annál már csak a lámpával egybeépített frankóbb. Még szürkületben is alig vettem észre.
Nekem személy szerint nem jön be az indexes tükör, bár ha lenne, azt is ledesíteném.
Amúgy ezeknél a töpszli ledes indexeknél teljesen lényegtelen, hogy mennyire világít, úgyse látszik belőle semmi...
Ha nem sürgős, és kellenek az ellenállások, akkor ha esetleg jársz még Pesten, akkor odaadom.
Mondjuk én vidéki vagyok, de minden héten járok Pestre. Ledepózom mondjuk Kristófnál vagy Józsinál, és ott átveheted...
akkor lehet jobban járnék vennék indexes tükröket?
Annak mennyivel lehet jobb a fény ereje?
Illetve szabványos E-jelzések benne vannak hogy biztosurak és kpm ne piszkáljon érte?
imrufo: Hát 1-2 nappal előbb beszéljük lehet beugrottam volna érte (feltételezem ha Bp-n laksz?)
Ha közelebb lennél, ezeket megkapnád ingyé.
Rákészültem a ledesítésre, de végül én ugye a speckó relé mellett maradtam...
Ha ilyen ellenállást fogsz használni, akkor arra figyelj, hogy nem sorosan, hanem párhuzamosan kell bekötni!
szevasz!
valamiért nem jó az s tipushoz,mi az eltérés ?
lipinek tls van,ha 1 az egyben nem lehet kicserélni az eredetivel lehet nem éri meg venni,variálni
Nem lehet rossz valóban!:D
De szerintem van egy frankó kis elektro technikai bolt majd ott utánna kérdezzek az ellenállásnak!Csak össze bírok forrasztani két drótot
Meg igazság szerint az acél az volt hogy minél olcsóban lecseréljem az első kilógó indexeket erre... mert mindig útba vannak a piszkok
Hali!
Feszszabályzó nem kell szerintem, viszont ellenállás kell minden index elé, hogy ne villogjon gyorsan. Vagy ledes indexrelé szintén ebay-ről.
Nekem ez van, ugyanolyan mint a gyári, csak be kell pattintani, oszt csá.
sziasztok!
Vettem jóféle ííbéjes ledes irányjelzőket és olyan kérdésem van hogy érdemes be építeni elé 12v feszszabályzót vagy bírni fogja hosszú távon?(már mint hogy nem fog meg purcani a led)
Megvan elvben attól függően, hogy milyen felszereltség van a motoron Ű(sportdob, szűrő, stb.) akkor mit kéne ráírni, de ez is nagyon sokat változhat a motor állapota miatt, ezért jó igazából padon tenni ezt, vagy ha van egy ilyen eszközöd akkor addig csinálod amíg nem tetszik vagy meg nem unod.
Amúgy ezeknél a töpszli ledes indexeknél teljesen lényegtelen, hogy mennyire világít, úgyse látszik belőle semmi...
Ha nem sürgős, és kellenek az ellenállások, akkor ha esetleg jársz még Pesten, akkor odaadom.
Mondjuk én vidéki vagyok, de minden héten járok Pestre. Ledepózom mondjuk Kristófnál vagy Józsinál, és ott átveheted...
Annak mennyivel lehet jobb a fény ereje?
Illetve szabványos E-jelzések benne vannak hogy biztosurak és kpm ne piszkáljon érte?
imrufo: Hát 1-2 nappal előbb beszéljük lehet beugrottam volna érte (feltételezem ha Bp-n laksz?)
Rákészültem a ledesítésre, de végül én ugye a speckó relé mellett maradtam...
Ha ilyen ellenállást fogsz használni, akkor arra figyelj, hogy nem sorosan, hanem párhuzamosan kell bekötni!
Nem akarok okoskodni, de ezeknek a fényereje meg se közelíti egy normális e szabványos indexét. Nagy százaléka balesetveszélyes szar.
valamiért nem jó az s tipushoz,mi az eltérés ?
lipinek tls van,ha 1 az egyben nem lehet kicserélni az eredetivel lehet nem éri meg venni,variálni
2000-11 GSXR600, GSXR750, GSXR1000
GSX650F
Hayabusa GSXR1300
GSX1400
DRZ400S, DRZ400SM
SV650/S, SV1000/S
Bandit 600, 1200, 1250S
TL1000R (NOT the S)
De szerintem van egy frankó kis elektro technikai bolt majd ott utánna kérdezzek az ellenállásnak!Csak össze bírok forrasztani két drótot
Meg igazság szerint az acél az volt hogy minél olcsóban lecseréljem az első kilógó indexeket erre... mert mindig útba vannak a piszkok
Nekem is ez van, hibátlan.
Feszszabályzó nem kell szerintem, viszont ellenállás kell minden index elé, hogy ne villogjon gyorsan. Vagy ledes indexrelé szintén ebay-ről.
Nekem ez van, ugyanolyan mint a gyári, csak be kell pattintani, oszt csá.
Vettem jóféle ííbéjes ledes irányjelzőket és olyan kérdésem van hogy érdemes be építeni elé 12v feszszabályzót vagy bírni fogja hosszú távon?(már mint hogy nem fog meg purcani a led)