De csak a melohelyig van egy halom 130-150-el bevezető kanyar és egyenes ahol végsebességet leget próbálni :) itt másabb az úthálózat, sok az elkerülő, gyorsforgalmi, meg ritkábbak a települések.
Balatonra vezető út konkrétan egyenes és ha olyan időpontban megyünk akkor autó sincs rajta. De ez 1-2 alkalom volt, mert nem az én világom inkább mással motorozok vagy egyedül.
170 nálam a legáltalánosabb tempó. Néha kihuzat 220-240-ig egy pillanatra. Azt Ennyi :)
Ez mondjuk könnyen meglehet. Bár azt nem értem ti hol és milyen körülmények között tudtok tartósan menni 200-as átlagokat. Az hogy néha pár km erejéig felkúszik addig a mutató az szerintem nem átlag. Én ezt úgy értem, hogy kb ezt a tempót átlagban lehet/tudok vele menni és akkor eszik ennyit. Nyilván lakott terület meg nagy forgalom esetén még ez sincs meg. Mindegy, a lényeg hogy lőjétek össze az ECU-val, hogy jó legyen.
Na az kb szerintem normális. Nekem is ilyenek szoktak kijönni. 150-180 között kb 7-7.5 lit. Szerintem ahol minden jól van beállítva akkor ennyi kell hogy legyen. A 10 lit sok.
Csak mondtam valamit, de olyan 8-9 között volt mostanság.
Asszem 10-12-t nyomtam már le rorkán régebben, de akkor 220-250 volt az utazó a balatoni uton.
Passz. Nekem könnyű dolgom volt, mert előtte ezeket már rég megcsináltam, le volt zsirozva minden. szoval csak szétdobás, összedobás volt. Legnagyobb kihívás a kábelköteg elhelyezése volt a lámpa körül. Azzá 1-2 órát tuti pöcsöltem.
Passz!a bronz perselyen lévő menetet bekentem aztán ujrazsiroz és osszerak!
Amúgy nekünk 12 óra volt úgy h minden nyomatekra húzva lancserevel fokozat kijelzo bekotessel és komplett atvizsgalassal és takaritassal!úgyhogy sztem jó időt futottunk:)
Lesz egy kis időm akkor hívlak
Még nem kaptam meg...
Jaja, igaz most egy darabig lehet nem lesz rá szükségem.
Kuplung kinyomócsapágy megdöglött...
Mail...
Van nálam egy olajos műanyagdarab, el kéne jönnöd érte
Mehetünk ám gyorsabban is, mondta Janó a kúton...
Ha nekem lesz hamarabb műhelyem, én veszlek fel...
170 nálam a legáltalánosabb tempó. Néha kihuzat 220-240-ig egy pillanatra. Azt Ennyi :)
Asszem 10-12-t nyomtam már le rorkán régebben, de akkor 220-250 volt az utazó a balatoni uton.
Ezt magyaráztam neked, hogy 8-9 most alaphangon nálam, és alig húzom.
Amúgy nekünk 12 óra volt úgy h minden nyomatekra húzva lancserevel fokozat kijelzo bekotessel és komplett atvizsgalassal és takaritassal!úgyhogy sztem jó időt futottunk:)