Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyet mutat
Szia!
Lesz egy kis időm akkor hívlak
Néha
Még nem kaptam meg...
Néha 220 mi?

Jaja, igaz most egy darabig lehet nem lesz rá szükségem.
Kuplung kinyomócsapágy megdöglött...
Mail...
Hát jo, de ott nem láttál egy kanyart se :)

Van nálam egy olajos műanyagdarab, el kéne jönnöd érte
Vagy mint Szentes fele...
Mehetünk ám gyorsabban is, mondta Janó a kúton...

Ha nekem lesz hamarabb műhelyem, én veszlek fel...
De csak a melohelyig van egy halom 130-150-el bevezető kanyar és egyenes ahol végsebességet leget próbálni :) itt másabb az úthálózat, sok az elkerülő, gyorsforgalmi, meg ritkábbak a települések.
Hát ezt mondom én is.
Balatonra vezető út konkrétan egyenes és ha olyan időpontban megyünk akkor autó sincs rajta. De ez 1-2 alkalom volt, mert nem az én világom inkább mással motorozok vagy egyedül.
170 nálam a legáltalánosabb tempó. Néha kihuzat 220-240-ig egy pillanatra. Azt Ennyi :)
Ez mondjuk könnyen meglehet. Bár azt nem értem ti hol és milyen körülmények között tudtok tartósan menni 200-as átlagokat. Az hogy néha pár km erejéig felkúszik addig a mutató az szerintem nem átlag. Én ezt úgy értem, hogy kb ezt a tempót átlagban lehet/tudok vele menni és akkor eszik ennyit. Nyilván lakott terület meg nagy forgalom esetén még ez sincs meg. Mindegy, a lényeg hogy lőjétek össze az ECU-val, hogy jó legyen.
Elvileg valaki azt ígérte hoz egy pc t próbára
Oksi
R-es az dupla injektoros amiatt kevesebbet is ehet. Nálom kb 7,5 volt annál a temponal amit irtal tuning előtt. Most majd be kell lőni az ecu-t.
Majd az aranyos láncról dobhatnál fel egy közelit, hogy mit mutat...
Na az kb szerintem normális. Nekem is ilyenek szoktak kijönni. 150-180 között kb 7-7.5 lit. Szerintem ahol minden jól van beállítva akkor ennyi kell hogy legyen. A 10 lit sok.
Csak mondtam valamit, de olyan 8-9 között volt mostanság.
Asszem 10-12-t nyomtam már le rorkán régebben, de akkor 220-250 volt az utazó a balatoni uton.
Jézus 12
Lehet a jo idő számít, meg, hogy nem 60-70 fokos a viz. Hétvégén remélem tudok menni és nem 12-re fog kijönni a fogyasztás.
Fájditsd a szivem
Ezt magyaráztam neked, hogy 8-9 most alaphangon nálam, és alig húzom.
Mertem ma fogyasztast és 7 liter lett 150-170 tatabanyaig vissza 140 plussz egy kis várossal kombinálva!szóval túra tempóban sztem olyan 6 körül lesz
Nekem el volt kopva, lötyögött a lengővillán igy befolyt a viz. Mondjuk csak az egyik oldal ment szét... De csapágy görgő csere kellett.
Nincs annak baja egyszerűen csak 65 e km alatt valószínűleg most lett először szetszedve és újra zsirozva takaritva
Passz. Nekem könnyű dolgom volt, mert előtte ezeket már rég megcsináltam, le volt zsirozva minden. szoval csak szétdobás, összedobás volt. Legnagyobb kihívás a kábelköteg elhelyezése volt a lámpa körül. Azzá 1-2 órát tuti pöcsöltem.
Passz!a bronz perselyen lévő menetet bekentem aztán ujrazsiroz és osszerak!

Amúgy nekünk 12 óra volt úgy h minden nyomatekra húzva lancserevel fokozat kijelzo bekotessel és komplett atvizsgalassal és takaritassal!úgyhogy sztem jó időt futottunk:)