Üdv!
DID 530ZVM2 X-ring.
112 vagy 114 szem, most hirtelen nem tudom, nekem 106-nál van bontva(gyári 108 szem), de megvan a többi része is... Így is jó volt a 43-as lánckerékkel. Kb 5000km van benne, szerintem hibátlan.
Lánckereket nem tudok adni, meg nittelő szemet sem.
Viszont ha kell, 10ezer JMF, és viheted.
Nem neten rendeltem, és a 8 nap is elmúlt olyan százzal.
Tavaly vettem, mikor összeraktam a gépet, kétszer indítottam be vele a motort, és ennyi. Amúgy bajom nincs vele, csak csúfoskodik a motor oldalán...
Esetleg akksi nem érdekel valakit TLS-be szintén nem drágán?
Én rossz rendelést adtam le, és így nem jó akksit kaptam, túl magas. Nem tudom rátenni az akksidoboz tetejét...
DID 530ZVM2 X-ring.
112 vagy 114 szem, most hirtelen nem tudom, nekem 106-nál van bontva(gyári 108 szem), de megvan a többi része is... Így is jó volt a 43-as lánckerékkel. Kb 5000km van benne, szerintem hibátlan.
Lánckereket nem tudok adni, meg nittelő szemet sem.
Viszont ha kell, 10ezer JMF, és viheted.
Milyen lancod van ellado?
Lanckerek is Keane.
Ugy nez ki oszi intz neten nemetbol szettet,harmincvalamennyiert,de ha van maslehetoseg?
Tavaly vettem, mikor összeraktam a gépet, kétszer indítottam be vele a motort, és ennyi. Amúgy bajom nincs vele, csak csúfoskodik a motor oldalán...
Én rossz rendelést adtam le, és így nem jó akksit kaptam, túl magas. Nem tudom rátenni az akksidoboz tetejét...
Ha megveszem, akkor megint tolódik a kipufogó projekt.
De ha mondjuk valaki venne láncot nem drágán, akkor eladnám, és egyből venném megfele.
Így nem könnyű ellenállni...
Remeg az ujjam a rendelés felett...
Aztán ha nem tetszik még lefújhatod feketére. :)