Nézegetem a képeket itthon és elgondolkodtam ,hogy vajon idén is megrendezésre kerül a Suzuki Tl 1000s-Tl 1000r szkander világbajnokság? Idén valami a nyertesnek? A díjat én állom. Természetes fából és a motorral kapcsolatos lesz
Télen nyáron 84,,,82 fokos kb 3 km után,melohely 2km 65fokos lesz mire beérek,ma este piroslampát kaptam mire hazaértem 80fokos lett,finoman közlekedve max 100al mentem.5ezerig pörgettem.
Milyen olajat használtál hozzá? Mondtad, hogy rossz olajnál a kuplung nem szuperált rendesen.Amúgy egy leszúrás: Légszűrőház első injektorra felfogatás nem volt meghúzva :)
Mondjuk én is töröm a fejem, hogy mi az ami kimaradt :)
Látom jó kezekben van a gép! Nagyon gondolkodom , hogy megint veszek egyet. Nekem semmilyen gondom nem volt vele. A 40 km/óránál rángatást a lánccsere megoldotta(szakaszosan meg volt nyúlva, az rángatta a motort)!
Rendben, Köszi előre is a fotót. Nekem most igy marad, de lehet egyszer rendbe kell rakni. Nade azért szét nem szedem én sem. Örülök, hogy összeraktam :)
Két fajta termosztát van benne gyárilag. Az egyik teljesen fém körbe, a másik kisebb áteresztőképességgel gumírozott. Nekem a fém vált be.
A gumírozott xar kiszedve és polcra rakva. Ha kell készítek a gumírozottról képet. A másikat nem veszem ki :)
Ismerős, csak mintha nem lett volna rajta sportdob :)
Dugóban felmegy 100fölé az tény. Nekem a hideg időben 60-70 fok a gyanus, de majd a többiek elmondják, hogy nékik milyen 10 fokban :)
Mondom én, hogy nem emlékszel