Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerinted?
Mondom én, hogy nem emlékszel
Mi volt 1:1 ?
Egész este így mosolygott
Borcsa nyert. Meg Lukával volt 1:1, de amilyen részeg volt ugyse emlékszik rá
Megadtuk neki a korral járó tiszteletet
Azon nem csodálkozom.
Ha jól emlékszem Borcsa nyert.
Borcsa elég magabiztosnak tűnik vagy csak a bacardi colara mosolyog így
Arra sem emlékszem tavaly mi lett az eredmény
Egész télen arra gyúrtam, hogy az S jobb legyen az R-nél :)

De az a kép azért jobb amikor aránytalan meccsben legyőztem a gsx-rt :):):):)
Nézegetem a képeket itthon és elgondolkodtam ,hogy vajon idén is megrendezésre kerül a Suzuki Tl 1000s-Tl 1000r szkander világbajnokság? Idén valami a nyertesnek? A díjat én állom. Természetes fából és a motorral kapcsolatos lesz
:) majd ha szét lesz bontva a motor akkor lehet kicserélem, bár igazából hülyeség 10 fokban motorozni, nyáron meg ugyis jo.
Át lett már alakitva régen!csak egy nagy hőmérsékleten nyitó termosztattal lehet meg rajta javítani!de én is leszarom
Akkor megnyugodtam, és leszarom, bár neked a hűtőben van a jeladó nem? Vagy átalakitottátok?
Az R-s lényegesen zártabb motor
az enyémbe 85C-s van és ugyan úgy 60-70 körül van hidegben. (jól működik)
Annyira nem izgat mert olyan sokat nem megyek ilyen időben
Olyasmi van benne, de szerintem előbb kinyit mert már bizti kuka érett.
Télen nyáron 84,,,82 fokos kb 3 km után,melohely 2km 65fokos lesz mire beérek,ma este piroslampát kaptam mire hazaértem 80fokos lett,finoman közlekedve max 100al mentem.5ezerig pörgettem.
Olyan termosztátot kell belerakni ami 92 C-nál nyit...
Milyen olajat használtál hozzá? Mondtad, hogy rossz olajnál a kuplung nem szuperált rendesen.Amúgy egy leszúrás: Légszűrőház első injektorra felfogatás nem volt meghúzva :)
Mondjuk én is töröm a fejem, hogy mi az ami kimaradt :)
Látom jó kezekben van a gép! Nagyon gondolkodom , hogy megint veszek egyet. Nekem semmilyen gondom nem volt vele. A 40 km/óránál rángatást a lánccsere megoldotta(szakaszosan meg volt nyúlva, az rángatta a motort)!
Rendben, Köszi előre is a fotót. Nekem most igy marad, de lehet egyszer rendbe kell rakni. Nade azért szét nem szedem én sem. Örülök, hogy összeraktam :)
Hali!
Szép moci. 66-gyurié volt?
Két fajta termosztát van benne gyárilag. Az egyik teljesen fém körbe, a másik kisebb áteresztőképességgel gumírozott. Nekem a fém vált be.
A gumírozott xar kiszedve és polcra rakva. Ha kell készítek a gumírozottról képet. A másikat nem veszem ki :)
Ismerős, csak mintha nem lett volna rajta sportdob :)
Dugóban felmegy 100fölé az tény. Nekem a hideg időben 60-70 fok a gyanus, de majd a többiek elmondják, hogy nékik milyen 10 fokban :)
Nekem 90-ene áll normál közlekedés mellett, városba 30 fok megállsz 104 elindulsz 90.
A képet még az előző tulaj csinálta.