Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyobb nyitás miatt nagyobb sebességgel mozog a szelep, én nem csodálkozom, hogy zajosabb. Amugy jah Elvileg ugyan az a rugó. Kipuff szelep eddig is nagyot nyitott, szoval birnia kell annak a rugobak. Meg mint tudjuk a gyenge rugó bagy furdulaton hagyja le a szelepet. Ez meg alapjáraton csetteg. Utána abbahagyja.
Vezérműtengely fogaskerekéről?
Nekem inkább annak, h 2 fajta van belőle.
Lemérted a tiédet?
Vagyis a kipufogó ugyanaz, ebből a táblázatból is annak tűnik.
Meg ez is:
The sv cam specs are the same as the TL1000s cams but sorry the TL cams will not fit the sv heads if you want to use the TLR cams you must also fit the TLR heads to match as the location for the cam is very differant.
Just regrind the cams it is much easier, or even buy the 05 model sv1000 exhaust cam it has a higher lift and longer duration as stock, and will drop in with no bother but dont expect a massive gain in power.

Mindenesetre, h zajosabb lett, érdekes dolog.
A szeleprugók vajon ugyan olyan erősek az S és az R-ben?
Szerintem ez nem teljesen igaz...
Pár olvasni való:
http://www.tlzone.net/forums/s...
Emlékszel amit mondtam a fogaskerekekről?
http://www.tlzone.net/forums/s...
Sürgesd meg a mestert :D
Haveromtól elkunyeráltam egy flakon motul láncspért. Na Kíváncsi leszek meddig marad rajt. Tegnap két órán át vakartam a trutymót a láncról, és felniről.
Első sárvédőre vevő lennék.
Mi kell neked a motorbol ès az ami elado egyben MIT kersz erte?
Valakinek eladó indexes tükör?
Sziasztok,

atepites miatt TL-1000R utcai alkatreszei eladok (idomok, lampak, kormany, konzolok, segedvaz, etc) de esetleg fo elemek is.
Ez a "motorkiállítás" elég gyenge, évről évre egyre sivárabb! :(
Köszönöm szépen.Igen igen elvittem már l,bár most jó idő van uh akár használni is lehetne most.Remélem a maistro gyorsan végez vele.
Isten éltessen Jóska, hallom a moci már jo kezekben
Köszönöm szépen.
Köszönöm szépen de még odébb lesz,
Boldog Névnapot!
Nekem ezek talált tárgyak, mondjuk megvenni egy készet egyszerűbb
Oké. Akkor már csak átlátszó benzincsövet kell szereznem, meg olajat, meg deszkát, meg szűkítőt, meg hőálló gumicsövet. Meg valakit aki ezt összerakja...
Most mar megnezem en is ez a tlr mennyi rPm nel szabalyoz le
Nem tudOk menni le vagyok kötve,