Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adatlapomon van is fent fotó a ruháról nem most volt de nem sok változhTott azota sem
Szerdán kapom meg a telócsövet.Már csak azt kel beszerelni.Ruhát,csizmát még ősszel eladtam ezért megyek németbe.Addig komoly csapatás kilőve.Csak lájtos tesztelgetés
Hogy állsz az összerakásbn?
Sziasztok!
Április elején tervezem,hogy megyek németbe az FC Moto ba.Ha esetleg valaki akar vásárolni valamit ,betársulhat hozzám.Jóval olcsóbbak a cuccok mint itthon http://www.fc-moto.de/
Healtech shift light pro
Pont el fog férni a fokozatkijelző felett.
Igen az első toroknál nem volt meghúzva, de én is mindig elfelejtek valamit . Köszi, akkor a megadott olajat teszem majd bele.

Egy két kép az R verzió termosztátház cseréjéről, és hogy át lett kötve a termosztátházba a hőmérő.
milyet vettél?
úgy mondjuk nehéz :P Pedig az egy alap kis kapcsolás, semmi extra
Köszi, így már menni fog.
A 11-es lábban nem voltam biztos, meg hogy 12 volt megy az órához.
7végén fel is applikálom a cuccost.
Kapcsolási rajz?
A kínai nyelvet előbb megértem...
Az elektronikához annyi közöm van, hogy két szemben álló vezetéket össze tudok forrasztani...
Oszi tudna mesélni a megforrasztott kmóra lcd-ről. Kendács lvl99.
Szia,
Igen, megy.
11-es láb a fordulatszám jel,
13 és 8 a föld GND,
3-as lábon akkor van táp, ha a világítást felkapcsolod, és az óra háttérvilágítása bekapcsol,
12-es ez a gyújtáskapcsoló utáni pozitív.
Vannak kérdéseid :D Nem tudod visszavezetni kapcsolási rajzról a fordulatszám jelét? Ha jól emlékszem 12V megy a km órára.
üdv!
Volna két kérdésem, amire leginkább szerintem Oszi tud majd válaszolni, de más se tartsa magában, ha keni-vágja a témát...
Az alapfeltevés az, hogy fel akarok szerelni egy váltásjelző villanófényt, amihez ugyebár kell egy +12V, meg egy test, meg egy fordulatszám jel.
Kérdés:
A km-órára 12V megy? Mert ha igen, akkor a + - már meg is van...
Melyik kábelen kapja az óra a fordulatszám jelet?
Amugy inkább csak magas fordulaton érezni változást. 7-11-ig egyre jobban tol, és nem gyengül el felül. Átlagos használatkor semmi egetverő változás.
R-es vezérműtengelyt raktam bele, mert nekem a vezérműtengely volt folytott, azaz szivo oldalon kb fele akkora volt a bütyök. Kábel el volt vágva, de sokat nem dobott a teljesítményen.
És csak a kábelt vágtad el vagy volt még vhol folytás hogy ennyire megindult a kicsike? :)
Miért nem vette be az 5-őst
Talmácsi csapatának új versenyzője. Sajnos nem magyar a csóka, de ígéretesnek tűnik, ha igy tolja.

10 fokban elég volt a 260 is :)
Énis, 4.-be...
Ki ez?
Frankón kanyarodik
A végsebessségét még nem próbáltam ki, de 260-at elég lazán mentem vele. Szerintem 270-280-at el fog menni. Majd kiderül.
Így van ahogy Irod, essôben is mehetünk motorozni nem zavar,de remelem nem fog esni
mennyit?