Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a száraz láncspray mit takar? Miben jobb, mint azok amiket használunk?
KÖszi
Az nem a motul amelyik fehér, és ha valamire ráfújom akkor alig lehet leszedni?
Igol Viscochaine pro van nekem.Nagyon jó cucc.Ajánlom mindenkinek
Motul Road Plus! Kb 10 perc után 220-nál sem verte le. Szerintem nagyon éri az árát. Egyébként szép a paripa.
Ahamm, narancssárgával. Jó cucc, én szeretem.
Én is, de a narancssárga kupakossal, mert az petróleum alapú a citromsárga meg víz alapú és szart sem ér...
Ez a castrol nekem is ilyen maradék, mindenre ráragad, csak a láncra nem.

Szerintem elbattyogok a MOL-ra, és veszek sprayt. Valvoline nem tudom hol kapható.

Mivel szoktad tisztogatnia láncot? Én brigéciollal.
Mol vagy Valvoline. Nekem a Valvoline vált be a legjobban.
Volt Castrolom szörnyű tényleg. Most kaptam Repsolt a láncszetthez ajándékba. Mindenki szidja mint állat de hát ha ingyen volt akkor elfújkálom...
Ocsmány ez a Castrol, pedig csak 2x fújtam be. Motorextől nem volt ilyen
már csak a lánc tisztítás hiányzik
Kész mindkét oldal, meg a kipufogó újratömve, még a szomszédnak is tetszett a hangja
Köszönöm én is válaszod,remélem forogni fog a kàbel elvágása után normálisan mert ez így elég szomorú!Tudom nem mai motor de akkor is!
Szia!
Engem estleg érdekelne 1-2 dolog:)
Szerintem a Dainese, Alpiban nem lehet csalódni. Most 2500-ért kicserélték benne a cipzárt, leápolom és még jópár szezonig kényelmes viselet, pedig nem mai darab. Legalább strapabíró. Nameg a sidi vortice a legjobb
Már leírtam párszor, de akkor legyen újra:
A fekete-barna vezeték az elektronikai fojtás. Úgy képzeld el, mint egy kapcsolót. Amíg be van kötve, addig 100LE-t enged használni, és 5-6-ban 9500rpm a max fordulat.
Valahol azt olvastam, hogy az ECU-ban két térkép van (A és B).
A: vissza van szabályozva a gyujtás és befecskendezés=vezeték on
B: nyitott állapot, kivéve 1-2-3-környezetvédelmi fojtás=vezeték off
még egy kis elmélet: fojtás
Ma voltam melóba a mocival. Szóval, nálam alacsony fordulatról is simán húz, középen érezni, hogy jobban húz és fent is, de ott nem lett sokkal robbanékonyabb. Inkább olyan mintha egyenletesebb lenne a teljesítmény leadás. Összességében érezhetően erősebb, de nem úgy, hogy felül tol egy nagyot, inkább mindenhol jobban húz. A fékem is érezhetően jobban fog a 6dugós satukkal. Viszont a blokk alapjáraton és kb. 2-2500-ig zajosabb, szelephang szerű ciripelés, csak kicsivel tompápp. Továbbra is kérdés, mit okoz a fekete-barna vezeték elvágása.
Igen de ami alpiból a mérettábla szerint jó az elég race fit-es tehát nem lóg sehol mindenhol feszes.
De persze mindenképp próbálj
Próba nélkül nem merem megrendelni.Válban és pocakban erős vagyok.
Nadrágból 1számmal kisebb kell mint kabátból.A heldnek van 3 féle mérettáblázata.Alpiból külön kabát és nadrág.
Alpit csak dicsérni tudom! Nekem már a kabi (gp-pgo) meg a nadrág is az (jah meg a kesztyű )! mikor meg jött nem is gondoltam hogy ilyen különbség lehet bőrkabát és bőrkabát között.

A spidi meg a dainese ami még ez a kategória...
Ruhában Alpinestars vagy Held.Csizma Sidi.Ott a legnagyobb választék.
Alpi lesz?