Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

38-as a gyári asszem az nemjó?
Vegyél hátra 40-es fogaskereket hátra
Mennyi liter benzin van. Tankban ha már a kút jel folyamatosan világít?
Mert kifogyott 2 km után,szerencsére szerencsére volt 1 l a púpban.
Jogos az 5 pont
Amúgy én is ez gondolat meneten voltam, nem beszélve a vezetési stílusról!Főleg én meg szeretem vissza fele rugdosni a fokozatokat és az is eszegeti...
Szóval az erősebbet meg is rendeltem motoralkatrészeuról 1 hét beszerzési idő 42 papír,másik 30e meg állt volna!De nincs spórolás a motoron majd eszünk kenyeret meg viz iszunk!
Na majd rajzolok neked egyet.
Főleg a benzinkútat.
De most már az ovit is tudod.
Nem :(
Szia Jano,a motorodon rendben van a kuplung?
Megéri. Ne a lóerőt nézd, a láncot a nyomaték fogja szépen megnyujtani. Gyengébb lánc szerintem egy szezont se birna. Legalábbis nálam
Kértem tőlük árajánlatot ,nem lesznk elszállva ,lehet náluk veszem,meg a cumót
Interneten is láttam 2ezer valamennyi,nekem a faluban működő barkácsboltban szerzik be,kicsit ár alatt,láncon ne sporolj ,idén ezt a láncot rakom fel,kíváncsi vagyok mi lesz èv végére belőle.
A mostni 1 kicsi szezont bírt ki.
Oké!
Az még úgy nekem is jó lehet addigra az ídő is jobb lesz remélem+az enyém is össze áll
Típusra ki keresve 530.VX:125 LE-ig, írja amit te írtál ugye az meg 530ZVMX 108 250Le+ ig is jó!
Megéri az erősebbet venni?
Ám elsőre én is ezt a castrol néztem csak nem volt raktáron 4liter,így lett repsol
Szerintem lehet különbség, ugye kérdés milyen és mennyi adalékot használnak, illetve az olaj sűrűsége sem mindegy. Most pontosan nem tudom de talán a vékonyabb olajjal fog jobban a kuplung. Normál esetben nem szabadna bajnak lennie, de olyan határra méretezett kuplungnál mint a TL lehet egy rosszabb olaj már kihozza a dolgot. Na mindegy én is kipróbálok mást, maximum semmi nem változik, és akkor vehetek lamellasort.
Tisztában vagyok az olaj minden paraméterével,csak mint érdekességet közöltem.A tulaj mem tudta az anyagi körülményeimet,és nem is erőltette a dolgot.Spontán beszélgetés folyt.Azért írtam le,hogy megdumáljuk a tapasztalatokat.
igen
A gurulásban benne vagyok,de még 3 hét mire kész a gépem.Ha minden tuti,akkor összebeszélünk.
Borcsa Te a rodeonál vásároltál kecskeméten?
10w-40
Nekm ez jelenti az üzembiztonságot,semmi gondomeddig nem volt az olaj miatt.
Az olaj megválasztása fontos momoentumm ,Az elöző tulaj mit használt?és mióta,ő mit mond?
did
Motorrad is ezt ajánlotta ki nekm tegnap 10essel drágábban mondjuk az gold volt
Igen, szerintem szükségem lesz egy térképre, ami közvetlenül Tátra visz el. De a hangos navigációnak jobban örülök.
S vagy R?
Nagyon nem mind1...
Én tudoooom
A motorszerelő urat így meg tudják vezetni?
Minden motorkerékpár olajba raknak kuplung csúszás gátló adalékot, mivel nálunk olajfürdős a váltó és a kuplung. Az autós olajokban nincs.
A 300V meg nem utcára való olaj(persze azért azt ajánlotta, mert tudja, h jólmenő vállalkozó vagy , és az a legdrágább).
A Cápa barátom kipróbálta, mondta, h sokkal hangosabb lett a motor tőle, híg szar volt...
Sztem semmi értelme ilyen olajat rakni bele.