Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem is érezhetted a lángos illatát mert valamikor dolgozni is kell.
Nincs valakinek fölösbe utas lábtartóhoz sarokvédő lemeze? Mindkét oldali kellene. Valamint egy repedés, és deformálódás mentes akkutartó is jól jönne kompletten. Természetesen "R"-re!
Köszi!
Azert mert nem motorral voltal de ha megis protekcio kell bejutni
Ma voltam Táton, nem volt lángos illat, így tovább mentem.
Rendben es meg egyszer koszonjuk.
a tobbit emailen beszeljuk..
Akkor nagy mennyiséget csinálok! Csak tudjam mire számítsak. Ha már begyúrom teljesen mindegy hogy 0,5 kg-ot vagy 2 kg-ot gyúrok be.
Koszonom csak nehogy sokan legyenek a langosra ehes motorosok
Mire odaérne gumis lenne!
A supercorsa birná is!
Neked is megy a mail.
De kanyarokban is leget ám 240-el menni
Nekünk pedig postázd el :)
Várunk szeretettel. Emailbe küldöm a számunkat.
Aztán csörögsz ha jössz.
Nekem a szombat, vasárnap ebéd utáni időpontok jöttek be. Amikor más szesztázik addig nyugiba tudok veretni :)
Én szeretnék eljutni hozzátok,
Van itt is egyenes hozzá csak kéne várni fél napot,hogy lehessen annyival menni ,mert nagy rajta a forgalom
Nálam azért a 220-230 majdnem minden alkalommal játszik. Igaz itt vannak is egyenesek hozzá.
Neeemszááámiiit mit olvastál! Gyere azt egyél lángost ,ne törödj semmivel
Bocsanatot kerek, akkor figyelmetlenul olvastam..azt hittem egy nyilvanos helyrol folyt a diskurzus
Várunk pár motorost lángosra, de olyan bénák,hogy nem tudják melyik kezük a bal és melyik a jobb! Igaz Oszi!
Van Táton egy lángosos de nem tudjuk,hogy milyen,mert még nem ettünk ott. Viszont saját,házi lángossal tudunk szolgálni. Csak tényleg szóljatok előre,hogy mikor mert be kell gyúrni a tésztát
tehát a táti lángossütő büfénél kaphatunk finomságot
köszönöm
Szia. Ezt az úrhölgy megszólítást szerintem hagyjuk el.
A jó lángosos itt van nálunk. Szívesen látunk bármikor.
Csak elötte szólj hogy begyúrjam a tésztát.
Eddig 240-et mentem vele,de az volt az érzésem,hogy ment volna még,csak jött a kanyar.Ja és gyári áttételem van.