Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Supercorsa vagy d211
Thx tetovált ;-)
Hali! Nekem elöl hátul Pirelli Diablo Supercorsa van.180/60 van.De ugye ez sportos Amit Luká mond az okés
Köszönöm szépen!
Metzeler sportech m3 van jelenleg rajta.
Első patika, hátsón nulla profil van a
közepén. :-D
Erősen cserés...
jah és 190/55
Tehát túrásabb a vonal.

Akkor hátra én egy Pilot Road 3-4-t tennék. Nekem ez van fent már 2. alkalommal és hátra nem is fog más menni. Túrázni kiváló szerpentinen is jól tapad, gyorsan melegszik. Szóval szerintem az egyik legjobb alternatíva lehet.
Előre meg puhábbat pl. Pilot power 2 2ct vagy pilot power 3. Vagy Dunlop d211 gp-t. Igazából mind1 csak puha sport gumi legyen. Szerintem.
Teljesen igazad van! Normál használatra kéne.
Szoktam néha pengetni, de főként túrázgatásra van a gép.
Ár 50 -max 70. Thx :-)
Attól függ mire használod a motort? Milyen elvárásaid vannak egy gumival kapcsolatban (ár, tapadás, kopás stb stb)
Üdv mindenkinek ;-)
1000 s re tudnátok ajánlani nekem gumit?
190 vagy 180 ast érdemes hátra rakni?
Kinek mi vált be?
Előre is köszönöm! :-)
Fuchs silkolene com 4
Felettébb érdekes és elgondolkodtató, hogy mostanában mindenkinek (nekem is) olajcsere után kezd el csúszni a kuplung. Kezdem azt gondolni hogy az 5100-as motul egy nagy rakás szar lett. Mindegy már csak azért sem azt rakok bele most...
Sajnos nem. Nekem is volt kuplungcsúszásom, hogy közben a lamella vastagság még jó volt. Ilyenkor megégett, megkeményedett (?) a lamella felülete és ezért jobban csúszik. Tapasztalatból mondom, ha már megcsúszik a kuplung, javulni nem fog semmilyen olajtól. Sőt a csúszás még csak ront az állapotán. kopólamella csere, közben rugók szabad hosszának ellenőrzése, van arra előírt minimum méret.(service limit)
majd rájössz
na jól van menj aludni anya már biztos szólt
15 év után ....
valami legyen kemény
elismerem
te vettél pöcshosszabítót
te tényleg hondás vagy
az xxs ebben az esetben egy apróó testi adottságodra célzatott
jó közben leesett

az emlékek kötik hozzá, így marad.
Nem jön ha másikat veszek.. Így lett hát az Xx ügyvédje
jaaa arra figyelni kell:D
Én is jártam így Szegedről mentünk gyulára osztály kirándulásra.
Mondták hogy majd én vezetek... jó vezetem már ladát,meg szar autót de szar ladát... nagy élmény volt mikor 30fokot tekertem a kormányon aztán nem történt semmi a kanyarba
de az igazi baj az amikor a feleséged is azt mondja: na mi van xxs..
ennyi?
nem már
ennyi

Ugy van azt elhiszem
na mindegy szerencse is kell az eletben
Veletlen miii teeee xxes(ennel nagyobb sertes nem jutott eszembe )