Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem pedig már motorozni lesz kedvem
Jól hangzik!nálam komplett lancszett plusz vezető plusz olajcsere meg egy kis fokozat kijelzo bekotes!
de örülök is neki mert már van kedvem butykolni Oszival !
Rengeteg meló volt-van a fóliában,most fejeződött be az ültetési szezon.Talán lesz egy kis időm a mocira is.Telószim.,benzinpumpa,gyertya csere vár rám.
Nézted, ugyis megvan mind a két tárcsa és négy betét :D
Hát igen te elég jól jártál.47%ot kaptunk.
Legalább a fékeim olcsók voltak :D
nekem majda rugó előfeszítő! jöv héten majd csörgök!

Jah megjártuk de nem para már meg is rendeltem a motoralkatresz.eu-ról 5e lett drágább de akkor már fatergépébe is jött olaj meg szűrő
Hehe. Bakkeer jól megjártuk a láncszettel.Gyakorlatilag akkor gyári méretezésben van nékik de más méret nincs.Viszont jó áron.Jaa más.Imrufo cuccai nálam vannak ha kell vmi belőle.
halássza a nyári pontynak valót
Ja az más akkor én egy picit eltájoltam magam.Egyébként mi újság igen el vagy tűnve.Csaknem reszelgeted te is a masinát?
nekem 8e fújták gyári szürkére lakkozva
Hello!
Valakinek esetleg elado elso felni?
Akkor jo
nem. típusonként.
TLR-hez kelettek a méretek
Évjáratonként eltér?
Ezeket a méreteket méreteket melyik manualban olvastad?
Csak azért érdekes mert az enyémben 2,92-3,08 szerepel.
Köszönöm
3,22-3,38 mm között kell lennie a kopólamella vastagságnak, ha azt nem éri el (3,22mm) cserét ír elő javítási útmutató.
Azt meg tudod mondani hogy mennyi a minimum vastagsága a lamelláknak?
Hali!
Ezt azért olvasgasd át, mielőtt magasabb viszkozitású olajat öntesz a motorba!
Ha csúszik a kuplung, én is a szerkezetet nézném meg először, mégis csak egy kb 16 éves motorról van szó...
kuplung szétszed lamellák megnéz! Ha tűrési határon belül van akkor első körben egy erősített EBC vagy Barnett rugót tennék bele.
A sűrűbb olajjal nem lesz baja ahogy pityupapa is írta. csak hidegebb időben meg kell várni hogy felmelegedjen.
Inkább ezt raknám bele, ha váltanék olajat.
Nem lesz baj, inkább jobb a sűrűbb olaj, még a talán váltó is finomabban működik tőle. Főleg akkor ajánlott, ha van bőven km a motorban. A kuplungcsúszást nem oldja meg, csak a kopólamellák cseréje segít. Bemelegítésnél, hűvösebb időben, kell még finomabban bánni a motorral, a sűrűbb olajnak tovább tart elérni a kellő viszkozitást.
Sziasztok

Kérdésem lenne remélem tudtok benne segíteni.99-es évjáratú TL1000R.Olajcsere után megcsúszik a kuplungja,most Motul 5100. 10W-40 van benne.Beszéltem a szerelőmmel,és azt mondta hogy tegyek bele 20W-50 est(Castrol)Az lenne a kérdésem hogy nem lesz-e baja a motornak a sűrű olajtól?Vagy esteleg mit lehet tenni ebben a helyzetben?
Köszönöm