telen nem de vazzeh olyan vihar csak ritkan van..
egyszer volt egy golf 2om es ha jol emlexem fogasleces kormanymuje van. Az nalam lett szar de en fasza csavo sajnaltam 10 e ftot a bontott kormanymure es azzal volt olyan hogy tekertem fél kort es annyit fordult a kocsi amennyit akart..na az tenyleg vagesz volt visszagondolva milyen faszok voltunk 20 evesen bassz.. mai fejjel ragondolok es beszarok konkretan..
Vagy vezess ponyvas zsuk-ot rossz kormanymuvel telen hofuvasban teli barackkal szatymazrol pest felé hajnal 5kor..amikor forditottam a kormanyt nem tudtam fordul e vele a kerek
Akkor lehet az olaj a ludas ha olajcsere után jelentkezett. Tapasztaltam már ilyet. Nekem is Motul van 10w40 ,de nekem jó.Elötte Castrol volt ,azzal is jó volt. Cseréld le és kiderül
A TLS-nél a váltókarnál a műanyag dekni alatt van durva állító. Azt is meg kell nézni. Az R mivel hidraulikus ott lehet másképp van megoldva...ezt az R tulajok tudják jobban.
Milyen olajat használtál?
Na ma megnéztem beindul-e még a kicsike
Kerültem egy kicsit és ugyan csuszikál picit de nagyon jó volt.
Meglepődtem mikor 108 km-nél felvillant a lámpa. Ejha 10 lityót be is vert. Nem annyira gazdaságos Tl-t használni szupermoto stílusban
De nem bánom, megérte
Sziasztok
Szétszedtem a kuplungot,megmértem a lamellákat.3.31 és 3.29mm között van.Ez jócskán belefér a tűrésbe.Lehet mégis megoldaná a csúszást egy olajcsere?
egyszer volt egy golf 2om es ha jol emlexem fogasleces kormanymuje van. Az nalam lett szar de en fasza csavo sajnaltam 10 e ftot a bontott kormanymure es azzal volt olyan hogy tekertem fél kort es annyit fordult a kocsi amennyit akart..na az tenyleg vagesz volt visszagondolva milyen faszok voltunk 20 evesen bassz.. mai fejjel ragondolok es beszarok konkretan..
De volt segítségem.
Milyen olajat használtál?
Kerültem egy kicsit és ugyan csuszikál picit de nagyon jó volt.
Meglepődtem mikor 108 km-nél felvillant a lámpa. Ejha 10 lityót be is vert. Nem annyira gazdaságos Tl-t használni szupermoto stílusban
De nem bánom, megérte
Szétszedtem a kuplungot,megmértem a lamellákat.3.31 és 3.29mm között van.Ez jócskán belefér a tűrésbe.Lehet mégis megoldaná a csúszást egy olajcsere?