Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Konkrétan megilletődtem amikor váratlanul szinte 90 fokban jeresztbeállt az uton egy nagyobb széllökésre. Kapkodtam a kormány, ment a driftelés
Hát igen ez nem játék. Nekem kölcsön kisteher volt és akkora holtjátékkal hogy széllökésekkir öröm volt korrigálni.
Bocs elnyomtam a tableten
Most jobb a helyzet?
telen nem de vazzeh olyan vihar csak ritkan van..
egyszer volt egy golf 2om es ha jol emlexem fogasleces kormanymuje van. Az nalam lett szar de en fasza csavo sajnaltam 10 e ftot a bontott kormanymure es azzal volt olyan hogy tekertem fél kort es annyit fordult a kocsi amennyit akart..na az tenyleg vagesz volt visszagondolva milyen faszok voltunk 20 evesen bassz.. mai fejjel ragondolok es beszarok konkretan..
Amúgy télen is érek a barack?:D
Kikopott kormánymű az alap
Bocs nem tél csak vihar volt de azt hittem beszarok. Fél eves jogsival 18 evesen
Vagy vezess ponyvas zsuk-ot rossz kormanymuvel telen hofuvasban teli barackkal szatymazrol pest felé hajnal 5kor..amikor forditottam a kormanyt nem tudtam fordul e vele a kerek
A folyamatos okítással csak ragadt valami.
De volt segítségem.
Majd egyszer vezess brutál hofuvásban dobozos kisteherautó rakomány nélkül ott aztán van adrenalin, még mindig a hatása alatt állok
De ki tetszett kupálódni kedves Ancsa Téged is beveszünk a motorszervizbe
Megpróbálom.Azt hiszem Castrolt fog kapni
Ez az S-nek az értéke. Az R-ét nem tudom
a rugó service limit 29,6 mm. Én megpróbálnám az olajcserét először
Igazából semmi nem történt vele.Régi olaj leenged,olajszűrő csere,ez az olaj beletölt és ennyi.Azóta megcsúszik.Esetleg még új rugókat érdemes venni?
Motul 5100 10w40
Akkor lehet az olaj a ludas ha olajcsere után jelentkezett. Tapasztaltam már ilyet. Nekem is Motul van 10w40 ,de nekem jó.Elötte Castrol volt ,azzal is jó volt. Cseréld le és kiderül
Ti milyen olajat használtok?
Néztem a karnál holtjátékot ott jó?Motul 5100 technosynthese 10W40 van benne.Igazából olajcsere után vettem észre hogy megcsúszik!
Igen, lehetséges,hogy megoldaná.Be van minden állitva rendesen? Kuplungkarnál a holtjáték? Lent is minden ok?
A TLS-nél a váltókarnál a műanyag dekni alatt van durva állító. Azt is meg kell nézni. Az R mivel hidraulikus ott lehet másképp van megoldva...ezt az R tulajok tudják jobban.
Milyen olajat használtál?
Na ma megnéztem beindul-e még a kicsike
Kerültem egy kicsit és ugyan csuszikál picit de nagyon jó volt.
Meglepődtem mikor 108 km-nél felvillant a lámpa. Ejha 10 lityót be is vert. Nem annyira gazdaságos Tl-t használni szupermoto stílusban
De nem bánom, megérte
Sziasztok
Szétszedtem a kuplungot,megmértem a lamellákat.3.31 és 3.29mm között van.Ez jócskán belefér a tűrésbe.Lehet mégis megoldaná a csúszást egy olajcsere?