Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a sky lift az is ilyen csak ott ugye munkahenger van ami jóval magasabbra emel.Szerintem már ezzel is könnyen szét lehet bontani teljesen a masinát. de van még egy olcsóbb megoldás ami ezt tudja

http://youtu.be/d-ucOlKc7gc
Ez lemaradt.
Szevasztok!

Esetleg ha valakit érdekel innen eladnám a Finster dobjaimat. Hirdetések között megtalálható.
En lada emelobol gondoltam megvalositani ilyen emelot. 4emelovel emelunk mi 1,5tonnat es konnyeden emelik, szerintem siman felemelne a 250kilos motort. A szerkezet benne van, max meg kell erositeni
Nézegetem már rég ezeket az emelőket, de ugye minél olcsóbb, annál jobb.
Ha valaki megkínálna egy Abba Sky Lift-tel, nem sértődnék meg.
Rühellem a sima hátsó emelőt, a TL-en elcseszték az emelőszem helyét, minden egyes felbakolás egy rémálom...
amúgy sztem olcsón meg van ha tudtok hegeszteni meg mondjuk van 2 m kisebb meg mondjuk 1 m nagyobb zártszelvényetek...De ha egyszer elkészül akkor beszámolok
egyenlőre még csak 4 órából mert csak 3D model

A méretek is random kerültek fel de tervezek egy ilyet megcsinálni van otthon sok zártszelvény. Csak összeakartam rakni egy egyszerűbb kivitelben hogy úgy mi kellene hozzá és ez kifejezetten csak TL-re lenne jó.
mennyiből hoztad ki?
Már csak egy emelő kar kell rá

Ennek a koppintása csak egyszerűbb kivitelben :
http://youtu.be/NWVBlcz6AL0
Hülye angolok, angol hülyék!
Na igen, a plexicsavarok pont a gagyit képviselik. De nekem a tüskék abból is egész jók.
Ha szerda, akkor félkilenc-kilenc között lesz jó...
Majd telón lezsírozzuk.
Ezzen besírok!
Fasza a markolat védőőő
:D
múlt héten jöttek meg nekem is a plexi csavarok,fogásra súlyra mint a műanyag... gondoltam meg nézem hogy olvad-e de inkább valami alaminijum ötvözet
Szerencse hogy csak a gumi betétek kelletek:D
Nekem nem minden cucc jött be tőlük. Konkrétan a plexi csavarok kalap szarok. Máshova próbáltam felhasználni de egy meghúzást se bírtak ki.
Amúgy igen.
Már a fél motorom madeinchina.
Mindig meglepetést okoznak, hogy egyáltalán nem olyan "gagyi kínai cucc", mint amire számít az ember...
Hát nem tudom. Szerintem jobb lenne a szerda Aréna. Asszem szerda napközben felhívlak.
Te jóIsten! Elég meredek, van ízlése rendesen.
Hali!
Nincs mit!
Szerda este megyek Arénába, oda is vihetem, vagy csütörtök délután átutazóban leszek Pesten, akkor is vihetem magammal. Amelyik jobb Neked...
Amúgy neked ezek ebííjes csájnai csavarok?
Ciao!

Mégegyszer köszi a motyót! Meg érdeklődnék, hogy az izzó tartó átalakított műanyag biszbazt el tudod nekem juttatni vhogy? Akár posta vagy valami.
nyeheheheeeee!
még egy elox, és beindulhat a nagyüzemi gyártás.