a sky lift az is ilyen csak ott ugye munkahenger van ami jóval magasabbra emel.Szerintem már ezzel is könnyen szét lehet bontani teljesen a masinát. de van még egy olcsóbb megoldás ami ezt tudja
En lada emelobol gondoltam megvalositani ilyen emelot. 4emelovel emelunk mi 1,5tonnat es konnyeden emelik, szerintem siman felemelne a 250kilos motort. A szerkezet benne van, max meg kell erositeni
Nézegetem már rég ezeket az emelőket, de ugye minél olcsóbb, annál jobb.
Ha valaki megkínálna egy Abba Sky Lift-tel, nem sértődnék meg.
Rühellem a sima hátsó emelőt, a TL-en elcseszték az emelőszem helyét, minden egyes felbakolás egy rémálom...
amúgy sztem olcsón meg van ha tudtok hegeszteni meg mondjuk van 2 m kisebb meg mondjuk 1 m nagyobb zártszelvényetek...De ha egyszer elkészül akkor beszámolok
A méretek is random kerültek fel de tervezek egy ilyet megcsinálni van otthon sok zártszelvény. Csak összeakartam rakni egy egyszerűbb kivitelben hogy úgy mi kellene hozzá és ez kifejezetten csak TL-re lenne jó.
:D
múlt héten jöttek meg nekem is a plexi csavarok,fogásra súlyra mint a műanyag... gondoltam meg nézem hogy olvad-e de inkább valami alaminijum ötvözet
Szerencse hogy csak a gumi betétek kelletek:D
Hali!
Nincs mit!
Szerda este megyek Arénába, oda is vihetem, vagy csütörtök délután átutazóban leszek Pesten, akkor is vihetem magammal. Amelyik jobb Neked...
http://youtu.be/d-ucOlKc7gc