Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vanzuki ON
Mennyit szánsz rá, és mennyire sürgős?

Eloxalas t sok minden befolyásolja,z is pl holcsináltatod,vagy te házilag mennyi energiát pènzt szánz reá.leht hogy tèvedek de a tlr alu rèszei szinezès nèlkül v. Ezüst eloxálva vannak,zt szertnèm semlegesiteni,eloxálni,mjd vlmi etelfestèkkel beszinezniJano kollega itten a forumon,probalkozott keves sikerrel,megprobalom èn is,nem a motor alkatrèszein fogom kezdeni.
Kell hozza
Triso
Kènsav
Deszt viz
Etelfestèk por
Csapviz
Rezso
Gumkesztyü
Edènyek
Allìthato A akkutöltö
Szabadidő
Ezeket az infokat a neten olvastam
Kéretik megjelenni a Fórumon!
Beszélgessünk a Kakucsos dologról......
Borcsa!tuom már eldöntötted pumpát venni fox,de tuti az ami benne von keveset nyom?
Ha ign h nm nkem igènyt tartok a règi pmpra lehetsèges?
Tavaly beszéltem velük,de két db motorkerékkel nem foglalkoznak,nagyobb mennyiségre vannak ráállva /küllős kerék ráfjáról volt szó/,majd a Grobeloxhoz küldtem el a két ráfot.
Első körben lemaratták a natúr eloxot,majd azt mondták hogyha felpolírozom a maratott felületet akkor szebb lesz az elox,így posta vissza hozzám elbasztam vele nem kevés időt,majd posta vissza hozzájuk ahol feketére eloxálták.
A hozzáállásuk teljesen korrekt volt,sok motoros hordja hozzájuk a motyót,viszont a kapott felület nem lett szép fekete hanem némi lilás árnyalat vegyült bele,a külső behatásokkal szemben nem túl ellenálló, /Van egy speckó,gyári tuning kerékagyam,gyönyörű bordó elox színben,azon még csavarhúzóval sem tudsz kárt tenni a felületben/ óvatosan rápróbálva minden apró sérülés meglátszik rajta,szval az ilyen utólagos eloxal szemben nekem nem jók a tapasztalataim,a végösszeg a két ráfra 7-8e körül volt.
A másik motornál egy kecskeméti cég csinálta a szinterezést,két ugyanolyan ráf és két kerékagy együtt volt 5e pénz,ez jobban sikerült mint az eloxálást.
Nektek öntött alu kerékhez mindenképpen a szinterezést javaslom,az eloxáláshoz nem tudtok normálisan aládolgozni...
Kizárt dolog. Nem is ismerek jó esztergályost. Annyiból rendelek újat.
esztergáltatni 1-et ha nem találsz
Sziasztok. Szükségem lenne egy TL 1000hez vagy SV 1000hez való generátorfedél közepébe való dugóra. Az aminek a közepén 10es imbuszkulcsnyílás van. Színe nem érdekes csak jó állapotban legyen a kulcsnyílás és a menet rajta.
Motorrokonok! Olyan van? :)
Szerintem inkább vegyél pieburgot vagy gixer pumpát bele. Ezekről tudjuk hogy beváltak. Pieburg 20+ körül van a gixer bontóból egy 10-es. Oszi megmondja hogy melyik évjáratú gixer pumpa kell ha ez mellett döntesz.
Sziasztok!
Evvel érdemes-e foglalkozni,vagy van jobb.
http://acpumpawebshop.hu/spd/W...
Mindjárt kiderül, hogy rokonok vagytok...
Tesco melletti panelben lakom.
Ok. Mert én a Pillangó utcában lakom. Esetleg ha jársz a tesco felé, de majd egyeztetünk.
Próbáld meg a kápolnásnyéki muksót. Tudomásom szerint van neki bontva tls-e. Asszem talán "tlatti" néven fut.
Ciao!

Fogarasi úton lakom, de kb 1-2 hetente hétvégén vidékre utazunk párommal. Nálam vannak a motyók, nekem abból csak a xenon kellett, de imrufo odaadta, hogy könnyebb legyen átadni nektek. Keress meg a 20/4489189 számon, aztán összehozzuk. Most hétvégén nem leszek bp-en.
Ilyen kellene nekem
Nincs valakinek véletlen váltókar oldali lábtartokonzolja eladó?
Ezekből.
Hali! Nálad vannak Imrufo cuccai. Még vele beszéltem, hogy kéne nekem 2 db az idomba való indexekből. Meg tudjuk oldani? Merre vagy te Pesten belül?
Hali!
Minden cucc Dallosj-nél van Pesten, innentől őt kell zargatni.
Gondoltam a pestiek egymás közt sokkal könnyebben egyeztetnek...
Úgyhogy hajrá!
Hali! Jövő héten jársz Pesten? Azért az egy pár indexért elugranék, ha neked megfelel. Csak írd, hogy pontosan hova menjek.