Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kép lemaradt
Mégis csak meg lehet csinálni esztergán hatszögbeütővel :-o probolt házigyártásban
Gyalogkakukknak esélye nincs
Idén ha lesz bepótolhatjuk
http://www.sportmotor.hu/motor...
oszi láttad ,valaki felrakta videoba kawa H2R dyno tesztet beszarok nagy a gép szép letisztult valami megnyúznám közúton
tényleg jól néz ki az 530-as aranyszínű lánc
Akkor tényleg jó!

Átjött az érzés!
Amiről beszéltünk nem elég jok kocsiban a textar betetek, szélvédőkifejelősen fog
Amit kitettam facen videot azon 2:30-nál ugyan ilyen buksija van az egyik őrültnek :)
Ez már elég régi!Nem fog menni a 3. Sidi csizmahoz
OK. Rajta leszek.
Igen kívánatos holmik vannak azon a Vanzuki.com-on
Van egy hibátlan deklim, amiben nincs benne. Ami a motoron van, csúnyán javított, a dugó úgy bele van szorítva, hogy nem bírom kitekerni. Úgy látom ez jellemző kokányolás, nem először látom, ha folyik az olaj, húzzuk meg jobban, ne keljen O-gyűrüt cserélni. Aztán úgy kell annak aki ki akarja tekerni.
Nem túl sürgős, de szezon előtt ki akarom cserélni a generátordeklim. Az újért adnék 3000ert, bontottért 1500-2000et.
Baszós ez is!
yamahás? Ejnye

Ez az arai 2010-es modell csak a fekete-arany TT festés miatt kellene nagyon :D Vagy átfestetem az enyémet
X-lite
Ilyenem lesz valamikor.
kép lemaradt
Ha netán kommunikálsz vele, megkérdezhetnéd.
Ezüstben vevő lennék egy olyanra is.
Hatszög anyagbol esztergàlnam,ALU,vas AZT an kész
Pedig régi technológia, negativot rézből elkészítik majd jo nagy gépben apró kisülésekkel bele "forgácsolják" a formát a furatba. Nagyon miniatűr formákra is kép, bár időigényes. Ha bekapcsoltu az orosz vasat elhalványult a faluban a villany
Én csak azt tudom, hogy az én Vanzuki deknimbe nem megy bele a gyári csavar...
Ha leadom majd a rendelést, intézem a tiédet is.