Ezek elmaradtak, és nálunk 3-4 féléves, csak kurvára nem érdekeltek.
Záróvizsga tárgy: Belsőégésű motorok. Járműdiagnosztika, fenntartás és járműszzerkezettan.
Szívni kell az elkerülhetetlen a szakmai fejlődéshez egyszer minden sikerül jora.
Nekem egy inverteres hegesztőre fáj a fogam per pill hogy alkothassak többet
Ez már közelebb áll a köztes jobb úthoz. Nálunk a mérnökök között kb 3ról mondható el, h gyakorlatias is. Az összes többi csak elméleti, és az életért nem tudjuk nekik elmagyarázni, h az nem úgy van ahogy az Ő fejükben...
Az 1ik barátommal már ezt leterveztük, és már készül 1 prototípus.
Az is baj ám, h erről szóban sokkal jobban el tudnánk beszélgetni, mert itt nehéz leírni a terveket stb...
Ne is mondd, most anyagismerettel, meg szilárdságtannal, meg hőkezeléssel, meg felületi érdességgel van tele a fejem.
ha egyszer elkészül élőben lövök róla képeket. Faternak feldobtam azt mondta meg tudjuk csinálni de akkor már olyanra csináljam ami elbírja az ő 4 mázsás dömperjét is
Dehogy személyeskedés.
Csak aki csinált már ilyet meg kínlódott vele több órát/napot(tehát tapasztalt ilyet), a másiknak csak jót akar, h ne szívjon vele a semmiért.
Az lófasz. Attól is úgy fog rozsdásodni mint állat.
Normális felületkezelésről beszéltem.
Szerszámacélba beleüt ilyen hatszöget? Azt hittem sima lágyacél. Durva lenne ha szerszámacélból nyomná sztem...
Ez a megfogalmazás nem teljesen helyt álló legalábbis rám nézve. Attól hogy tudok cad programmal dolgozni és számolni emelett faterom melett elég sok lakatos munkát megtanultam így nem csak azt nézem hogy a számolásban helytálló-e hanem azt is hogy a szaki ezt hogy tudja kivitelezni. Te leszel az első aki majd mondani fogja hogy nekem is egyet
Mostanában nagyon kötözködő vagyol.
Sokat jársz te abba az iskolába
A tengelyen nem fog feküdni az csak arra kell amit írtam. Az oszlopnál fog felfeküdni csak a tengelyre és olyan vastag ami átmegy a vázon és elfogja bírni mivel nem a tengely tartja az egész súlyt.
Elfordulni nem fog mert a lengővillánál oda tudod fogatni bármilyen huzallal az egyik lábhoz.
A Bem-nél csak a lengéstan a szopó
Az elmaradottak között ezek pont azok amik nálunk elég szopókák szoktak lenni
Záróvizsga tárgy: Belsőégésű motorok. Járműdiagnosztika, fenntartás és járműszzerkezettan.
Awi-t vegyél.
Hát én is nagyon örülök neki, h tanulhatom megint ezt...
Nekem egy inverteres hegesztőre fáj a fogam per pill hogy alkothassak többet
Igazából nincs is azzal baj hogy ha valaki elméleti beállítottságú csak legyen nyitott más elképzelésekre.
Anyagismeret kedvenc tárgyam volt hogy rohadna meg
Az 1ik barátommal már ezt leterveztük, és már készül 1 prototípus.
Az is baj ám, h erről szóban sokkal jobban el tudnánk beszélgetni, mert itt nehéz leírni a terveket stb...
Ne is mondd, most anyagismerettel, meg szilárdságtannal, meg hőkezeléssel, meg felületi érdességgel van tele a fejem.
Csak aki csinált már ilyet meg kínlódott vele több órát/napot(tehát tapasztalt ilyet), a másiknak csak jót akar, h ne szívjon vele a semmiért.
Normális felületkezelésről beszéltem.
Szerszámacélba beleüt ilyen hatszöget? Azt hittem sima lágyacél. Durva lenne ha szerszámacélból nyomná sztem...
Mostanában nagyon kötözködő vagyol.
Sokat jársz te abba az iskolába
A tengelyen nem fog feküdni az csak arra kell amit írtam. Az oszlopnál fog felfeküdni csak a tengelyre és olyan vastag ami átmegy a vázon és elfogja bírni mivel nem a tengely tartja az egész súlyt.
Elfordulni nem fog mert a lengővillánál oda tudod fogatni bármilyen huzallal az egyik lábhoz.
Gyanítom szerszámacélbol csinálta az öreg az pedig elég kemény.