Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóvan na! Hivatás és nem munka a hülyeség!
Fényképezőgép Jóska :)
Ez most mia a nyavalya? Vettél vmi 650-es sv-t, vagy mia a fene? Miért csigázod itt a népeket, vagy csak janó a kiváltságos?
Köszi! Mondta, hogy jóféle, mert telón már beszéltem vele. Úgy néz ki veszem meg az általad mondott sebringeket. Ha minden jól megy ma elviszik a dobokat aztán várom még vmi okosságra mert ugye Kristóf mondott vmit, de ha az nem akkor veszem meg.
Semmi gond, nekem se lett volna jó a szerda.
Majd ha Kristóf odaadja a cuccot nem kell tőle megijedni, full homemade kendács sufnituning, de ha össze van rakva nem látszik.
Szeva.Mondja Luká h odaadtad neki a foglalatod.Köszönöm szépen Mégegyszer meg Bocsi h nem csörögtem szerdán de egy kicsit el vagyok havazva mostanság.köszi Mégegyszer.
Ki van iktatva a 100LE-s fojtás?
Ha jól emlékszem ECU bal oldali csatlakozón barna-fekete vezetéket el kell vágni..
Sziasztok volna 1 kérdésem. kész a gép és megjárattam de nem forog le teljesen a fordulat 10000 fölé nem megy 4.-től akár hogy húzom neki hiába váltom el nem emeli följebb 5.-ben és 6.-ban sem..Nem tílt le csak nem megy a fordulat följebb.Ez ilyen vagy valami gond van vele? Ha tud valaki valamit köszi.
Köszönöm mindenkinek a gumi tippeket! ;-)
Lemaradt a lényeg:6000ft
Valakinek egy ilyen? Pirelli Scorpion Sync 180/55-17
ez se, csak ráncfelvarrás volt
az enyém el sem romlott
hőálló alapozó és két soron hőálló fekete és akkor nem fog kifakulni
Sajna az nem fog fekete maradni valószínűleg. Én azért políroztam fel, mert nagyon elegem lett, hogy kifakult és lepattogott a spray :(
Jah elég sötét lett, ki se látni rajta
Nyugi van mindjárt megy.
Nem küldtél fotókat a motorról, pedig ígérted !
Első képeim egyike az új géppel.
Idén már nem készülnek aljas képek.
elég sötét lett a plexi:D
1-2 hét és az enyém is kész, pont mire búgatni kell tegnap vizet cseréltem légtelenítésnel kicsit meg húztam szegény kis gyerekek azt hitték hogy valami tank jönn.
Amúgy kipufogó első indítás üzemi járatás után mat feketéről kezd szürke fele barangolni
Én pl úgy vagyok vele, hogy utállak...
Nem tudom ki, hogy van vele, de nekem készen áll a gép a jó idő fogadására

http://www.sportmotor.hu/motor...
Szeva Oszi! Nem tudod véletlen, bontós cimborádnak nincs esetleg bontott Suzuki DR 125 1993 utáni. Cimbimnek kéne hengerfejben lévő siklócsapágy, de az istenért sem talál. Olyat meg végképp aki legyártaná esetleg neki. Előre is
Akkor én is beszállok. A conti sport attack 2 is nagyon jó gumi. Nem mondom, lehet a road3-as tartósabb TL-en hátul, de hogy puha ragadós az biztos. Viszont vizes úton nem faja. De még egyszer választanám ezt.
Turás vonalon a metzeler z8 is franko gumi.