Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, szerintem vagy én.vagy olcsóbban dolgozó fényzővel majd lefujatom ha elfogytak a gumik. Az pedig majd csak nyáron lesz.
19:45-kor kezdődik a film, szerintem olyan fél nyolc körül tudunk mítingelni. Viszem a cuccot.
Oksi.18 körül hívlak.Kb mikor leszel fent?Mindenképp megyek érte uh ne felejtsd otthon.
Sajnos holnap nem tudok ellógni a melóból... Ha minden szerdán Pesten vannak, akkor a jövőhét szerda jó.
Viszont holnap este megyek fel, ha tudunk találkozni, vihetem a szenyont... Viszont nem a Sugár lesz, hanem Westend...
Ciao.Ahogy írtam minden szerdán vannak bp-én.Én holnap megyek ha esetleg ráérsz.
Patentul néz ki!
Igen, róla.
Én szeretnék menni.
Valójában ha nagyon összeszedem magam kevertetek festéket és le tudnám fújni. Van pisztolyom meg festettem is ezt azt már eladásra :)
A bőrruha javító Cölöp-ről van szó?
Még régen nekem is ő javította a Wintex ruhámat, tényleg nem volt olcsó, de parádés a minőség.
Viszont ha tényleg jár fel Pestre, és valaki megy hozzá jövő héten vagy utána, akkor becsatlakoznék... Kicsit szét van fesslve a kabátujjam, megcsináltatnám, de azért Ceglédig nem megyek el miatta...
13 ker Forgách utca.Én még nem voltam csak luká.De áll elég borsos áron melóznak.Dehát egyik sem olcsó.
Szeva! Te élsz még vagy netán eladtad a sárkányt?
Na ez jól hangzik. Helyileg merre?
Elméletileg minden szerdán vannak bp-en. Kivétel ha megy áruért olaszba vagy a versenyzők elhalmozzák melóval.
Sztem majd a legközelebbinél talán...
Ja merthogy jönnek.09 től fogadnak Mindenkit.Kicsit bandázhatnánk.
Szia Józsi,
Ceglédre? Amúgy még mindig nincs meg a gerincvédőm, tehát még nem tudok menni...
Csocsi.Én holnap viszem hozzájuk.Nem jössz?
Ne imádkozz, még nincs szezon...
Februárban jönnek BP-re a Cölöpék?
Itt vagyok! Jaa nem
Jessus jelentkezz!
Borcsát kell megkérdezni. Ő amikor odarakta és vett a sugóból akkor Ő utána festette. Asszem 15-öt mondott, talán.
Pedig egy felnit megfújni nem egy nagy dolog.
Mondták a srácok, h vizes 600-as papírral húzzam meg a gyárit rajta, meg a nyomokat, és már lehet is fújni.

Nálunk 20 alatt szóba se kerülhet ilyen festesgetes:)
Aham, itt egy autófényező ismerős...
Tatabányai cég/haver?