Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már TLR-esedik úgyis
Körbe kellene kérdezni milyen árat mondanak a bontósok....
Szerintem egy ideig úgy mint nálam is jó lesz a lamella cserével. De egy idő után lehet megcsúszna. Vegyél bele TLR blokkot
Vágom. Akkor én most tökéletesítem
Ez egy elég rossz konstrukció. Nem véletlenül tervezték át a TLR-be lévőt. Valahol olvastam az 1ik tervezőjétől egy cikket, h kénytelenek voltak áttervezni pár részét, mert nem lett jó a TLS...
de, hogy értelmesebb ötlet lenne-e mint mondjuk kipróbálni a lamellacserét. Mert ugye ha az megcsúszik a nagyobb vezérműtengely adta lóerők miatt, akkor felgyújtanám dühömbe az tuti
Szerintem ki lehet cserélni az egészet.
Persze biztos kell valami fémmunkát csinálni, de mindent meg lehet oldani.
Egyszer beálltam a parkoliba egy fél idomos SV mellé. Hát inkább szívok egy TL-el.
Igen. Sok szempontból nekem is úgy tűnik, h az SV gyengébb konstrukció. Spórolósabb, Pl. gyengébb vezérműláncok... Nem tudnám pl. elképzelni, h 100 ezer km után csak 50% osak, mint pl. a TL-nél Vagy a 2 helyett 1 szeleprugó...
Azért szerencsére a kínai gépet áttervezték így jóval kevesebb vele a baj. Tény, hogy gyengébb, de.... ....a kuplung pedig.....hááát az legfeljebb azoknál zörög akik pályáztak vagy állandó keróztak vele. nekem 40000 van benne és semmi hangja, a nem kis számú havernak sincs semmi baja pedig van 100k feletti futás.....
Ki akartam próbálni sűrűbbel is.
5w máskor és jajj
Jaja. Új karmanytut csináltattam egyedileg, meg kapott 10w-s olajat. Ba utána nem pumpált :) csak törte a vázat. Ducatié jobb ami most bent van.
a himba tengelyénél?
Előző kérdésem Janónak szólt! :)
nem igazán emlékszek folyásra. De már elég rég cseréltük oszival. Ha élőben látjuk akkor többet tudunk mondani.
Nekem bal oldalt. Ez egy rossz konstrukció.
Lehet, hogy csak nekem gyanús. Úgy emlékszem, előző gépemnek feszesebb volt a hátulja meg érezhetően jobban változott, ha a beállítócsavarokat tekergettem. elképzelhető, h csak a nitrogéngáz szállt el belőle. neked hol folyt mikor azok a karmantyúk eresztettek?
Első gépem 486-os volt. 15éve vagy mikor.
Már régen volt.
nem emlékszem hogy folyt volna. De majd meglessük
Azthiszem a tiéd is olajos volt...
Beállitottad gyári értékre a csillapitást?