Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyenre gondoltam az enyémet is!úgy érzem ez is rád fog várni
biztos azért, mert a Te munkád is benne van.
Az érzés ismerős. Amikor leTKzták a régi motoromat, én is így nyomtam.
Ejjj de kva jól néz ki!
hopp, a műszerfal helyett két plexi lett...
lehet aludni kéne...
A lendület még megvan, ma is szerelgettem egy kicsit.
műszerfal ledesítés, fémcső mindenhova, vízcső tuning, arany élvédő
Pfff nem Sidi...
Én nemtom kiről van szó...
Az utolsó kép
1ütt érzek veled Józsi!
Örülök, h jó lett.
Viszont a hátsó fékkel akkor nemtom mi a fasz lehet. Küldjek egy másik főféket? Kipróbálod avval?
Jaaajjj, megkaptam én is!
Köszönöööm szépen!
Na ezt már szeretem, h annyi kihagyás után ilyen lendülettel nekiálltál!
Jah, kezd világos lenni.
Köszi, h bővítetted a tudástáramat!
Alig várom a holnapot én is :)
Köszönöm szèpen a meglpit ajandèkot,meg vgyok illetödve mindenkinek tettszkki,meit csinaltatok,erre nem számitottam,bár tudom nagyon jòkèpű,aranyoskafa fain izmos illatos okos srác vagyokmár amit a mèdiából vissza hallok.
Ha valaki venne csizmát!

http://www.ebay.com/itm/Botas-...

Ajánlom a srácot a kabit is tőle vettem.
A posta magyarra kb egy 10-es. És van egy profi csizmád

Megsúgom hogy mivel spanyol ebay ezért kevesen vannak rajta és az amcsi és a nagyobb ebay portálok nem mindig jelzik a spanyol ebay termékeket így érdemes itt is nézelődni.Arról nem is beszélve hogy sztem kevesen lesznek rajta licit ügyileg
Ne aggódj nem haragszunk!
Van akit úgy se tudsz űberelni! (Aki mondjuk eljön Tátig tankolni és az egyik kereszteződésnél jobb helyett balra kellett volna kanyarodnia és szinte ott is lett volna nálunk) Ugye Oszi?!
Sziasztok srácok!
Örülök, hogy tetszik amit küldtünk!
Remélem a többiek is megkapták vagy megkapják az ünnepek előtt!
Gondoltam rátok amúgy csak fél 5-re értem Esztergomra és a levegő is lehűlt meg sötétedni is kezdett arról meg nem is beszélve hogy 6-ra haza kelett érnem.Majd legközelebb.
Holnap lehet én is megyek egy kört,csak elötte megcsinálom a műhelyre az ajtót
Khmmm! Esztergomig mi?! De egy forró teára vagy más italra nem jöttél volna el a 8 km-re fekvő Tát városáig? Nem volt elég a benzin? Pedig most olcsó!
Jó idö! még a végén letesztelem az új vezérlést még idén. Csak ne kéne dolgoznom.
Holnap :P