Köszönöm szèpen a meglpit ajandèkot,meg vgyok illetödve mindenkinek tettszkki,meit csinaltatok,erre nem számitottam,bár tudom nagyon jòkèpű,aranyoskafa fain izmos illatos okos srác vagyokmár amit a mèdiából vissza hallok.
Ajánlom a srácot a kabit is tőle vettem.
A posta magyarra kb egy 10-es. És van egy profi csizmád
Megsúgom hogy mivel spanyol ebay ezért kevesen vannak rajta és az amcsi és a nagyobb ebay portálok nem mindig jelzik a spanyol ebay termékeket így érdemes itt is nézelődni.Arról nem is beszélve hogy sztem kevesen lesznek rajta licit ügyileg
Ne aggódj nem haragszunk!
Van akit úgy se tudsz űberelni! (Aki mondjuk eljön Tátig tankolni és az egyik kereszteződésnél jobb helyett balra kellett volna kanyarodnia és szinte ott is lett volna nálunk) Ugye Oszi?!
Gondoltam rátok amúgy csak fél 5-re értem Esztergomra és a levegő is lehűlt meg sötétedni is kezdett arról meg nem is beszélve hogy 6-ra haza kelett érnem.Majd legközelebb.
lehet aludni kéne...
műszerfal ledesítés, fémcső mindenhova, vízcső tuning, arany élvédő
Viszont a hátsó fékkel akkor nemtom mi a fasz lehet. Küldjek egy másik főféket? Kipróbálod avval?
Köszönöööm szépen!
Köszi, h bővítetted a tudástáramat!
http://www.ebay.com/itm/Botas-...
Ajánlom a srácot a kabit is tőle vettem.
A posta magyarra kb egy 10-es. És van egy profi csizmád
Megsúgom hogy mivel spanyol ebay ezért kevesen vannak rajta és az amcsi és a nagyobb ebay portálok nem mindig jelzik a spanyol ebay termékeket így érdemes itt is nézelődni.Arról nem is beszélve hogy sztem kevesen lesznek rajta licit ügyileg
Van akit úgy se tudsz űberelni! (Aki mondjuk eljön Tátig tankolni és az egyik kereszteződésnél jobb helyett balra kellett volna kanyarodnia és szinte ott is lett volna nálunk) Ugye Oszi?!
Örülök, hogy tetszik amit küldtünk!
Remélem a többiek is megkapták vagy megkapják az ünnepek előtt!