Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

TL rosszul nem szólhat, maximum dob nélkül :)
Egy körülbelüli mérés már megtenné a gyárihoz képest, hogy az embernek fogalma legyen mit tudnak ezek a rendszerek, vagy milyen tartományban. Gondolom fell pakolnak rá.
De az nem fog így szólni
Óccó

Enyiből sztem csinálunk 4 db Rs3 kopi dobot.
Ugye-ugye!Németeknél lehet ilyen, tavaly ott láttam max 5-6 éves autók között 15-20 éves motorokat penge állapotban. Ott valahogy a régi motor is megérdemli a ráköltést(karbantartást), nem úgy mint nálunk csóróéknál, ahol semmibe nézik már az 5 éves "szétesett, széthajtott" szarokat.
Az a baj, hogy régebbi gépekre nincs a weboldalakon aktuális ajánlatuk, pedig volt annó teljes rendszer. Gondolom most már ritkán rendelnek olyan rendszert ami annyiba kerül, mint maga a motor, amire való, ezért jó esetben külön rendelésre gyártanak, talán. Ehhez képest egy pár dob még eladható ilyen "régi" típushoz.
Kb...pedig az lenne a jó, ha válogathatnánk...
...Bár jó lenne, ha csak úgy dobálóznánk több százezres rendszerekkel, mert ez vagy az nem tetszik úgy mint a másik. Ezt még komoly szaklapok is ritkán engedhetik meg maguknak, ezért ritkák az ilyen összehasonlító tesztek.
Pont azért. Mivel két azonos típusú motor között nagyobb különbségek lehetnek (lásd beállítások, állapot), reális csak ugyanazon motoron elvégzett mérések eredménye(a különböző rendszerekkel) lehet. Így lehetne csak csak látni a különbséget egyes rendszerek hatékonysága között. Na az ilyen összehasonlítások ritkák, pedig érdekesek lennének. Na nem mintha csak úgy válogathatnánk, milyen rendszert akasszunk a gépre... unalmunkban :)
nem hiszem hogy nagy mérési különbség lenne a kettő közt. Mert tlzone-n vagy planeten láttam mind2-t és nagyon hasonlóak a csövek. A dobok persze más kivitelezésűek
Na az az amit nem fogsz látni. Ugyanis ezt 1 motoron kellett volna lemérniük...
Én mérési eredményekre lennék kiváncsi.
Rárom alkoholos filcel :)
Holnap :)
Az akrát nem tudtam ...
Igen, ez a téma többször volt asztalon a TLZone-on, h melyik szól jobban.
Az Akra nem csinált?
Meg Acrapovic...
Egy M4 rendszer is szépet szólhat.

Mondjuk a hozzá tartozó dob nekem jobban bejön
amúgy durva hogy csak az M4 meg a yoshi csinált rá sport rendszert
Még ha Yoshi lenne...
fotót! :)
mennyit kérsz érte? Ide írj: istvanpaizs@tvn.hu