Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem hasonlóan fog, mint az eddigi, na jó talán picit jobban. Ugye még nem igazán tudtam nagyobb terhelésnek kitenni. Majd szerpentinezéskor elválik, mert a Tokico betétek is jobban szuperáltak ha kezdtek melegedni rendesen. De kifejezetten jól adagolható maradta fékem. Azt már néztem, hogy kicsit elkapkodtam a betétcserét, mert még egy szezont elment volna. Sebaj, most legalább látszik a tárcsán, hogy teljes felületen fognak a betétek, és jól össze fog kopni.
Tényleg aztán hogy szuperálnak az Armstrong betétek?
Ketten is kevesek lennénk neki :)
Nyáron mutass be neki! Elviszem egy körre aztán már meg is győzi a faterját
Éncsak a lányát ismerem, ő meg semmit nem ad könnyen
Ez azért van mert ezt a télapó tudja csak elhozni a szánon.
Úgyh előbb őt kérem meg
Azt se bánom ha cserébe elkéri a kis Hófehérkém
Írj levelet a Jézuskának, én is azt rtettem, de nem hozta a ducit
Jövőre ilyet kérnék karira!
Álmaim netovábja ez a típus!

http://www.ebay.de/itm/Ducati-...
Na az idomhoz egy ujjal sem nyúlok, egy évig vadásztam mire sikerült ezt megszerezni. Persze ahogy meglett, egyből volt fent német ebay-en, meg is vették kemény 6 euro-ért...
De a távtartó jó ötlet, az öntapadós hővédő lemezzel együtt szerintem megoldja a gondot.
csakis vállból
Fellelkesedtem, mert szépen sütött a nap, de kimentem és rájöttem, hogy geci hideg van, így maradt a karácsonyozás
Boldog karácsonyt mindenkinek !

Ma én is tekertem egy keveset a mocival.
Kicsit erősebben húztam neki (Lehet vállból mint egyesek ) mert már pár hete nem mentem vele,
2x meg is lepett egy kis kerekezéssel . Még szoknom kell!

Inkább azt mondd, h tekertél ma te is 1et?
Boldog Karácsonyi Ünnepeket Minden Kedves Motoros Barátomnak!
Mármint arra a kékre gondolsz aminek olyan a hangja mint öregmutter rakéta porszívójának?
Véletlenül sem nézünk annak...
Távtartó az idomcsavarhoz?
Hőléggel megigazít az idom?
Akkor most már van fele olyan erős mint az enyém?
Sziasztok!
Békés, Boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek!
Nem akarok mániákusnak tűnni, de a zöld fenyőfán kívül tényleg caak piros és arany díszek vannak...
Jah nem!meg jó!ha folyni fog vagy ha elfogy a betét majd akkor veszek!addigra úgy is kell folyadékot is cserelni!most spórolás van!
Gondolom a karácsonyfád is piros-arannyal lesz majd feldiszitve?
Thx!
Ezt fogom először kipróbálni.
Már találtam is arany színben, nem mintha számítana...