Szerintem hasonlóan fog, mint az eddigi, na jó talán picit jobban. Ugye még nem igazán tudtam nagyobb terhelésnek kitenni. Majd szerpentinezéskor elválik, mert a Tokico betétek is jobban szuperáltak ha kezdtek melegedni rendesen. De kifejezetten jól adagolható maradta fékem. Azt már néztem, hogy kicsit elkapkodtam a betétcserét, mert még egy szezont elment volna. Sebaj, most legalább látszik a tárcsán, hogy teljes felületen fognak a betétek, és jól össze fog kopni.
Na az idomhoz egy ujjal sem nyúlok, egy évig vadásztam mire sikerült ezt megszerezni. Persze ahogy meglett, egyből volt fent német ebay-en, meg is vették kemény 6 euro-ért...
De a távtartó jó ötlet, az öntapadós hővédő lemezzel együtt szerintem megoldja a gondot.
Ma én is tekertem egy keveset a mocival.
Kicsit erősebben húztam neki (Lehet vállból mint egyesek ) mert már pár hete nem mentem vele,
2x meg is lepett egy kis kerekezéssel . Még szoknom kell!
Úgyh előbb őt kérem meg
Azt se bánom ha cserébe elkéri a kis Hófehérkém
Álmaim netovábja ez a típus!
http://www.ebay.de/itm/Ducati-...
De a távtartó jó ötlet, az öntapadós hővédő lemezzel együtt szerintem megoldja a gondot.
Ma én is tekertem egy keveset a mocival.
Kicsit erősebben húztam neki (Lehet vállból mint egyesek ) mert már pár hete nem mentem vele,
2x meg is lepett egy kis kerekezéssel . Még szoknom kell!
Inkább azt mondd, h tekertél ma te is 1et?
Hőléggel megigazít az idom?
Békés, Boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek!
Ezt fogom először kipróbálni.
Már találtam is arany színben, nem mintha számítana...