Igen lejött minden,finom bronzkorongal csináltam,ami itthon volt paszta az nem volt jó,úgyhogy hoztam a műhelyből kettőt, de az csak holnap derűl ki hogy jó-e. De ha nem jó akkor lehet marad így mert így is frankó!
Sziasztok!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindannyiotoknak!
Remélem ezen a szép napon ha nem is motoroztatok de legalább egy kicsit megBUGATTÁTOK a joszágokat.
Ancsa nektek mégeszer köszönöm az ajándékot nagyon tetszett.
Ez az a cucc!nagyon sokáig elég!szépen letakaritja a raegett cuccot meg az előszerződést!beken rajta hagy kb 10 percig!aztán dorzsivel és vízzel ledorgol!akár többször is megismetelheted!
Elmondom elötte :) blokkból már fúrtam csavart,igaz nem Tl-nél. De most valahogy nem szeretném magam szanaszét szopatni, hogy kifúrjam a csavart. Lehet inkább kiimátkozom
Nincs mit örülök, hogy tetszik Nekem könnyen lejött, mert már régebben leszedtem és bezsírzott új csavarokkal raktam vissza. Adj neki bőven csavarlezítót, és utána kezd el finoman leszedni.
Nem akarlak elkeseríteni, de nem egy egyszerű művelet. A fekete az lejön viszonylag könnyen, de alatta van egy ezüst színű réteg aminehezen csiszolható. Kérdezd Lukát, neki van valami szere ami mindent lehoz elvileg? mert ha csiszolod akkor nehéz kipolírozni a karcokat belőle. kb. 2-3 napot számolhatsz ha csiszolni fogod.
Én furoba fogtam csiszolókorongot, de az elggé mély karcolat hagy maga után. Nem az igazi. Már mondjuk mindegy.