Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A bronzkorong az mi?
Én furoba fogtam csiszolókorongot, de az elggé mély karcolat hagy maga után. Nem az igazi. Már mondjuk mindegy.
Igen lejött minden,finom bronzkorongal csináltam,ami itthon volt paszta az nem volt jó,úgyhogy hoztam a műhelyből kettőt, de az csak holnap derűl ki hogy jó-e. De ha nem jó akkor lehet marad így mert így is frankó!
Ezüst réteget is le tudtad szedni? Felpolirozod most?
Teljesen fém színű,csak úgy vetődött rá a fény
Unalmas egy dolog a karácsony mi?
ejjha, de azt árul el hogy a búbánatba lett ez barna színű, amikor nekem beindítás nélkül full fémszínű.
Jelenleg így állok!
Sziasztok!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindannyiotoknak!
Remélem ezen a szép napon ha nem is motoroztatok de legalább egy kicsit megBUGATTÁTOK a joszágokat.

Ancsa nektek mégeszer köszönöm az ajándékot nagyon tetszett.
email : jonyx@freemail.hu
tel : 06205571082
Sziasztok!

Eladó Suzuki TL 1000 R tipushoz Brembo Karbon fékbetétek előre és hátra. Új Ára : 30.000Ft volt. Most is új mivel ki sem bontottam.

15.000Ft os karácsonyi akcióban vihető! Ennyiért tényleg ajándék!

Üdv mindenkinek!
http://aprozz.blogspot.hu/2011...

Ez az a cucc!nagyon sokáig elég!szépen letakaritja a raegett cuccot meg az előszerződést!beken rajta hagy kb 10 percig!aztán dorzsivel és vízzel ledorgol!akár többször is megismetelheted!
Nekem száraz kenyéren és vízen élés lesz jövőre nemhogy arany felnik
Nekem lehet, hogy ilyen felnijeim lesznek!
Gyári kiadásban ráadásul aranyozott felnivel
Még nem tudod mire vállalkoztál :) kellemes karácsony délutánt :P igaz Megéri. Nagyon jol néz ki amikor elszineződik majd a polirozott acél :)
Úgy ahogy mondod!
Egy kis csavarlazító, és a KingTony krova nem hazudik!
Olyan profiknak, mint mi nincs akadály
Én is fúrtam már ki, és kva nagy cumi volt. Ugye a csavar acél, az anyag alu, és állandóan elvezette a fúrószárat...
Ha nem jön, én nem piszkálnám...
Berohadt blokktartócsavart már TL-ből is szedtem ki. Hengerfejből. :)
Elmondom elötte :) blokkból már fúrtam csavart,igaz nem Tl-nél. De most valahogy nem szeretném magam szanaszét szopatni, hogy kifúrjam a csavart. Lehet inkább kiimátkozom
3 miatyánk előtte fontos Szar dolog csavart fúrni hengerfejből
Tegnapira visszatérve, így fognak jönni a vasak jövőre
Oké köszi! Ma megpróbálom leszedni azt meglátom
Nincs mit örülök, hogy tetszik Nekem könnyen lejött, mert már régebben leszedtem és bezsírzott új csavarokkal raktam vissza. Adj neki bőven csavarlezítót, és utána kezd el finoman leszedni.

Nem akarlak elkeseríteni, de nem egy egyszerű művelet. A fekete az lejön viszonylag könnyen, de alatta van egy ezüst színű réteg aminehezen csiszolható. Kérdezd Lukát, neki van valami szere ami mindent lehoz elvileg? mert ha csiszolod akkor nehéz kipolírozni a karcokat belőle. kb. 2-3 napot számolhatsz ha csiszolni fogod.
Helló! A leömlők könnyen lejönnek? Nem törnek bele a csavarok? Lehet én is polírozom :) Az első motoremelő jó lett :) köszi Anikónak a segítséget :)