Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaj de jó volt ! el is felejtettem hogy milyen jól megy
Keveset akartam aztán csak elmentem Esztergomig
ok. kösz. kéne vmi kép a tiedről az elvágott kábelről, ha tudnál csinálni.
Esetleg a váltófokozat érzékelőhöz.
Tre-re gondolsz, de az más.
Nem az a 98 lóerős kábel :) holnap belinkelem...
Nálam nincs elvágva semmi, utánna kéne nézni mi az a kábel. Vaktában nem akarok elvágni semmit, ha jól működik akkor főleg nem. Az valami környezetvédelmi tiltás lehet, talán a váltó elé mehet a kábel.
Jo volt motorozni, át is szellemültem
Köszi! Most már meg is vagyok majdnem mindennel elégedve. Jo lesz ez nekem. Utcan most több, mint elég :)
Ecu-nal van egy kábel amit el kell vágni a folytott modelleknél. Akartam is kérdezni, hogy nálad van-e kábel vágva. Nagyobbik csatinal asszem barna fekete, vagy barna sárga kábel. Majd megnézem pontosan.
Gratu Janó! Alakul az a Masina. Nem vagy semmi. Látom elkapott a gépszíj rendesen és nem tudsz leállni. De legalább megy majd a paripa rendesen.
Hát ez örvendetes, hogy itt mindenki motorozik én meg basz.m a rezet a melóhelyen.

Sebaj majd nyáron! Lagzi szervezés közben!
milyen folytás lett kikötve?
Szépen jár lekopogom, nem zörög jobban.
Aha tudtam szerezni tengelyt. Alul, középen nekem voltak megtorpanási gondok eddig, most nincs. Valoszinű, mert az ecu-nál már ki lett kötve a folytás, de tengelyt nem cseréltek. Most abban a tartományban is lendületes, de igazán 6-7-től a legtutibb 10-ig :P
Nincs szelephang? Enyém, mintha hangosabb lenne, de érdekes módon jó a szelephézag a szívóoldalon. De mindenképp állítani kell, a kipu oldalon túl kicsi 0.1-0.15 Középtartományban hogy húz? Jobb, mint előtte?
Hali. Megvan a tengely? milyen?
Belövetni viszont nem viszem el most. Majd inkább gyűjtök majd PC-re mert most jól üzemel, értelmét nem látom.
Itt még egy ház árnyékban is vizes maradt. Remélem holnap leget menni idomokkal is :)
hegyekbe annyira nem készülök mert ott még jah... Csak egy laza kerülés
Nagyon jo az idő, de vigyázz, mert tiszta takony az út.
én most indulok
Királyság
Most tértem haza nagy mosollyal

Egyelőre csak idomok nélkül tudtam kipróbálni, de mintha más motor lenne. Végre nem haldoklik és nem torpan. 7-10-iog pedig egyenletesen tol, mint a barom Megérte minden fillért a beruházás. A hátsó fék viszont nagy p...a teli hu...al. Ezt már nem értem. Most lehet a fékcsövem van oda, és annyira nyúlik már?
Megkaptam én is!

Nagyon aranyos vagy szuper kis ajándék örülök neki

Köszönöm szépen
Azt hiszem ma kerülök egyet