Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ott csak a kúp tömít vagy ott is van tömítés?
Hasonlo hang, csak most első hengertől, nem olyan durván csattog, mint Hátul multkor.
a csattogás a kipuf tömítéstől is lehet...
Igen elvan. Próbál ki előszőr, aztán ha nem megy rendesen vágd el a kábelt.
Sziasztok!
Megkaptam én is.Köszönöm szépen,nagyon fajin.
Kellemes ünnepeket kívánok nektek.
üdv:Borcsa
ok. Köszi!, Bár ezen német és ausztrál változatról van szó, de utánna nézek. tieden is el van vágva ugyanez?
Itt van kép arról a kábelről amit el kell vágnod. Max visszakötöd ha nem működne. Kicsit azt az érzésem, mintha az enyém is jobban csattogna. Legalább is ma ez volt az érzésem. Pedig a hézagok jók.

http://www.tlzone.net/forums/p...
Újra légtelenítettem (nem értem honnan lett benne levegő újra), most fog, de nem lassít, max azt érzem, hogy csúszik a hátulja. Lehet nálad azért érezni fékhatást, mert könnyű a motor, más a súlypont. Meg is lilult a hátsó tárcsa picit. Szerintem fogok hátra tenni fém csövet.
Köszi!
Nem végeztem nagy átalakítást, a gyári foglalatokba tettem T5-ös ledeket, semmi más átalakítás nincs. Világosban nem látszik semmi belőle, sötétben olyan mint a képen. Nekem pont jó így, nem kellett sokat kendácsolni. Tartósságról még nem tudok nyilatkozni. Félórát már ment, miközben kapcsolgattam mindent, meg indítóztam, stb.
Ja, ez az a LED
Meg nem mondom mi a hivatalos neve magyarul, ebay-en hose clamp cover néven fut.
XBike-ban vettem(5e JMF [tudom, hülye vagyok ]), csak arra jó, hogy ne csúfoskodjon a cső végén a bilincs magában.
Szép !
Milyen ledeket raktál bele?
linkelnéd?
Mekkora ellenállással?
köszi!
az a piros micsoda ott a hűtőcsövön?
Még a leönlő le lesz szedve. Polirizást folytatni kell rajta :)
van integrált hátsó lámpám ha érdekel?oszit üdvözlöm!
Szép!
Jaja, megvan mindkét arany felni, mondjuk az első még nincs itthon, csak jövőre hozom el. Kicsit fakóbb mint reméltem, de jó lesz.
Viszont a hátsóra holnap nyálazom fel a piros felnicsíkot.
Ez meg itt a mai meló:

Hasidom?
Baszná meg, pedig nem egy bonyolult szerkezet
Ok, a fékcsőtől is lehet szar, de nem ilyen mértékben.
Ma ujra megnézem. Ha nem jutok semmire kipróbáljuk a főféket ujra.
Tudom, de lehet valami nem jó...
Még agyalok, mert ez nekem magas már. Főféket cseréltük először. ..

Majd a next TL-talin jól körbecsodálom a gépet.
Arany felni biznisz létrejött?