Itt van kép arról a kábelről amit el kell vágnod. Max visszakötöd ha nem működne. Kicsit azt az érzésem, mintha az enyém is jobban csattogna. Legalább is ma ez volt az érzésem. Pedig a hézagok jók.
Újra légtelenítettem (nem értem honnan lett benne levegő újra), most fog, de nem lassít, max azt érzem, hogy csúszik a hátulja. Lehet nálad azért érezni fékhatást, mert könnyű a motor, más a súlypont. Meg is lilult a hátsó tárcsa picit. Szerintem fogok hátra tenni fém csövet.
Köszi!
Nem végeztem nagy átalakítást, a gyári foglalatokba tettem T5-ös ledeket, semmi más átalakítás nincs. Világosban nem látszik semmi belőle, sötétben olyan mint a képen. Nekem pont jó így, nem kellett sokat kendácsolni. Tartósságról még nem tudok nyilatkozni. Félórát már ment, miközben kapcsolgattam mindent, meg indítóztam, stb.
Ja, ez az a LED
Meg nem mondom mi a hivatalos neve magyarul, ebay-en hose clamp cover néven fut.
XBike-ban vettem(5e JMF [tudom, hülye vagyok ]), csak arra jó, hogy ne csúfoskodjon a cső végén a bilincs magában.
Jaja, megvan mindkét arany felni, mondjuk az első még nincs itthon, csak jövőre hozom el. Kicsit fakóbb mint reméltem, de jó lesz.
Viszont a hátsóra holnap nyálazom fel a piros felnicsíkot.
Ez meg itt a mai meló:
Megkaptam én is.Köszönöm szépen,nagyon fajin.
Kellemes ünnepeket kívánok nektek.
üdv:Borcsa
http://www.tlzone.net/forums/p...
Nem végeztem nagy átalakítást, a gyári foglalatokba tettem T5-ös ledeket, semmi más átalakítás nincs. Világosban nem látszik semmi belőle, sötétben olyan mint a képen. Nekem pont jó így, nem kellett sokat kendácsolni. Tartósságról még nem tudok nyilatkozni. Félórát már ment, miközben kapcsolgattam mindent, meg indítóztam, stb.
Ja, ez az a LED
XBike-ban vettem(5e JMF [tudom, hülye vagyok ]), csak arra jó, hogy ne csúfoskodjon a cső végén a bilincs magában.
Milyen ledeket raktál bele?
linkelnéd?
Mekkora ellenállással?
köszi!
Viszont a hátsóra holnap nyálazom fel a piros felnicsíkot.
Ez meg itt a mai meló:
Hasidom?
Majd a next TL-talin jól körbecsodálom a gépet.
Arany felni biznisz létrejött?