Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!Egy kis segítségre lenne szükségem.1998 TL1000s vezérlését kéne összeraknom, szétszedve érkezett hozzám és nemtudom mit hova kell állítani.Ha esetleg lenne valakinek képe vagy robbantott ábrája róla vagy esetleg valaki itt budapest környékén tudna nekem segíteni vagy valaki aki tudna rá egy kis időt szánni nem márkaszervízes árakon az kérem hogy jelezzen. Előre is köszönöm.
Alapos tisztitás után működik ahogy kell, köszönöm!
be kell dobni két páleszt és mehet a csapatás, nem fogsz fázni
Itt is szépen süt a nap csak mellé társul 4 fok
Vezérműlánc nekem is jonak tűnik. Amugy én nem vettem le a hűtőt. A csövek pont engedtek annyit, hogy szét tudtam szedni.
Itt ma is tök jo az idő.
Nyugi! Hosszú még a tél
Kipifogooldalit küldött szivo helyett. Évek óta ebayezek, de ilyen sose fordult elő. A dolog biztos megoldódik, csak ki tudja mire lesz tengelyem
ma szereltem be, mindenhol szépen egybe esnek a jelek, ebből következik, hogy a vez.láncaim nincsenek szarrá nyúlva. 83000 km után derék. Le kellett szednem a hűtőt is úgyhogy most nincs benne víz, de még a tankon is dolgozom, ,kiöntöttem epoxival, nem lesz csupasz fém a belsejében sem. Nem fog az se szivárogni se rozsdásodni, speckó üzemanyagtanktömítővel megoldva. kipróbálás lehet, hogy idén nem lesz.
Ricsi bontó, pesten. ezért nem rendelek semmit neten, főleg magánszemélytől. mit küldött, van képed?
Te honnan vetted, és mennyi volt? Basszus nem azt küldte a köcsög amit hirdetett a képeken. Első veztengelyem nincs.
A mostani csavarokkal nem is lenne baj, csak zsír új titán csavarok lesznek benne, arra meg kell valami.
De egy haverom már intézi is ezt a Loctite csavarrögzítőt. Máshol is megérdeklődtem, az az infó hogy ez jó lesz a féktárcsa csavarokra.
tuti megfogja! Nincs itt azért olyan rázkódás.

Nálam is tárcsa cserénél a csavarokon maradt rögzítővel tettem vissza és már 2 éve ugyan ott vannak.
Leírás alapján jo választás. Őszintén szólva én ugy raktam össze, hogy a régi menetrögzitőt nem pucoltam le. Nem hinném, hogy kilazulna.
Skacok ha rakom össze a kerekeimet, a féktárcsa csavarokhoz menetrögzítönek jó a Loctite 243?
Használt már ilyet valaki?
Amíg nincs hó meg fagy addig könnyen utána már elég meredek
hogy fogom igy kipróbálni az új vezérműtengelyt? :)
Jah csak úgy csúszik hogy már 3000-től eltekeri a seggét

Legalább a power dritet lehet gyakorolni kanyarba
Szégyeld magad, mi meg eretvágunk az elvonási tünetektől :)
Nagy előnye a mélygarázsnak hogy lehet benne télen is motorozni!

Jaj de jó volt
annó az enyém is ott volt, lehet, h tavasszal elviszem ezt is, úgyis "jártas" vagyok arrafelé, viszonylag redszeresen.
Igen!

Ő vállalta el mert a szakdogámhoz kellett a mérés.
mondjuk ennyi különbséget észrevenni nem is lehet.
A Prop Technél volt mérve?
Csabi azonban azt is mondta hogy a mérőpad pontatlansága is benne van a dologban így ő úgy fogalmazott hogy a két érték kb ugyan az...

Megmondom őszintén nem vettem észre különbséget.Csak annyit hogy 2-ben könnyebben jön gázra kerékre