Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Odaadhattad volna multkor, akkor meglövettem volna.
Én titán csavart használtam a fékbetétekhez, 3szor jobban kopott mint a rozsdamentes. Nagy csalódás volt(2 szezon után ilyen volt). Nemsokára egy barátommal megcsináltatom azon az anyagvizsgálatot, h mennyire is titán...
Pedig a Pro-bolt-tól vettem...
Nem a kis méret a lényeg Tarka, hanem az UUUU...
Avval én is szívtam már. Alu nyeregcső, acél vázban. Annyira belegyógyult, h sehogy nem jött ki. 5 kilós kalapács, melegítés rozsdamaró semmi...majd tőböl levágtuk, és hosszába kettéfűrészeltük egy fűrészlappal...
Szerintem oszi nem a tábla alakjára, hanem az U betűvel kezdődő betűkombinációra reflektált. Én is úgy tudom, hogy U-sat csak motor kaphat.
Mivel a titán, meg a rozsdamentes acél nem igen korrodál, ezért gyanítom nem fognak reakcioba lépni. Galvanizalt csavarnak is kell pár év. Versenybringam nyergével szoptam be. Egy délelöttöt vertem 5kg-os kalapáccsal :)
Az jo kérdés, ilyen finomságokat nem engedhetek meg magamnak
És a titán?
De tényleg, még nem használtam titán csavarokat, ez lesz a próba.
Acélcsavar az aluba belerohadhat rögzítő nélkül is tisztességgel. Lehet egyszer rábaszok, de zsirozni szoktam minden csavart. Bár eddig nem lazult meg semmi.
Thx, ezt fogom használni. Egyszer vettem a féknyereg csavarokhoz nemtommilyen menetrögzítőt, na az kitépte a komplett menetet a villából szétszedéskor.
A gixxer villával nem szeretnék így járni...
Haliiii!
Készül a gép, minden nap ügyködök rajta valamit. Mondjuk most épp megint szét van borítva, mert várom az eloxált cuccokat, majd csak azokkal lesz össze rakva. De már csak a két dob hiányzik hogy komplett gép legyen belőle. Tavaszra kész lesz, és überbrutál lesz.
Neked megvan még az RSV?
jónak kell lennie, mert a loctite 243 közepes szilárdságú, tehát melegítés nélkül oldható, illetve rezgésálló. :)
Hajj Imííí!
Készül a gép?
Van felénk is, B méretű rendszám.
Csak az kaphat ilyent autóra , akinek nem fér fel más méret előre-hátra. Pl: USA-ból hozott autók.
Köszi fiúk! Megkaptam a számát!
Zsolti ez most nekem is magas!
Te Józsi, ez hogy a pics.ba lehet?
Úgy tudom, h U-s rendszáma csak motorkerékpárnak lehet... Nem?
Bordit a fekete tlr
Es es a kannk von a motoron
Sziasztok
Kellene egy kis segitség!
Ha valamelyikőtök tudja bordit elérhetőségét (telszám vagy email)
légyszi küldje el az emailemre!
Köszi
Amúgy én pesten vagyok, szívesen segítek ;) Kb 6 éve van Tl-em sőt az előző blokkját javítottam is, talán még megvannak a kinyomtatott oldalak a vezérlésről. Ha gondolod, elérsz a 70 206 0339 számon. próbálkozz többször ha nem venném fel (dolgozok vagy vezetek) vagy sms. Nem egyszerű mutatvány, bonyolult szerkezet a sok fogaskerékáttétel miatt is.
http://www.manualedereparatie.... Én innen puskáztam, megfelelő oldalakat kinyomtattam. Sok sikert.
Egyelőre csak annyit tudok, hogy a dugattyúk nem szorulnak, és nem folyat. A motor még szét van borítva. Ha jobb nem lesz, de legalább szebb
Az ovetol meg a az mz-n Feke is jobb volt
Jó hír, örülök. És fog úgy, mint oszié? Vagy mint ahogy vártad? Jobb, mint TL fékkel?
Tatán Oszi vágja a TL-élet is :)