Gondolom mert a kínaiak is az olasz cuccokra buknak...
Szinte mindennek van valami Rizoma vagy hasonló olasz megfelelője.
A tükörhöz pl nem találok megfelelő adaptert a TL-hez, ezért lehet hogy az gyári Rizoma lesz.
Sziasztok
Mai nappal feladtam mindenkinek a küldeményt! :)
Sajnos kísérő kártyát nem irtam, mert nem volt időm úgyhogy azt képzeljétek hozzá!
Annyi még ,ha valaki korábban kapja meg ne mondja el, hogy mit kapott!
Legyen meglepetés!
Köszi
végre megjött az alsó idomom is!
Meg még egy-két okosság.
hátsó fék és kuplung is fém-fékcsőből, original japán levegőszűrő, és igen, arany színű plexi élvédő ami nélkül semmit nem ér az egész.
Akkor azért csak motorozunk még együtt jövőre.
Én rohamléptékkel építem a gépet, de sajnos idén már nem tudom letesztelni, pedig az volt a terv. Még az idő is jó lenne, de a kipuffom már csak jövőre jön meg.
Nem tudom, sosem motoroztam ki, egyszer mentem vele 267-el...illetve ennyit mutatott az óra,aztán elfogyott az egyenes út, kanyarodni meg nem akartam ennyivel.
Az rsv topikban viszont volt 300-as fénykép is...lehet bakon nyomatta fel Zrider...
Nem tudtam ezt, és ahogy Te válaszoltál abból arra lehetett következtetni, hogy félreértetted. De akkor én voltam a láma, bocs! Minden esetre gratulálok a jogalkotónak, aki ezt kitalálta. Gondolom az amcsibuzik reklamálták ki, hogy kaphassanak USA-666 rendszámot, mert az raj.
"Uxx-123: Motorkerékpárok rendszáma; de ilyet kaphatnak azok is akiknek két darab B méretű rendszámra van szükségük (például USA-ból hozott autók)." http://hu.wikipedia.org/wiki/M...
Megtaláltam wikipédián, bár nem szentírás de ez konkrátan így van! És az utcánkban is van ámerikai bmw U-s rendszámmal....
Még meg, bár az utóbbi években nem pörgött a km bele...
Pár barátomnak szóltam, hogy vihető, amúgy nem árulom, de ha jön rá vevő akkor eladom,ha nem akkor meg megmarad. Nem vágyom már a supersport motor feelingre.
Kell egy nyugisabb....az alapmotor már megvan: XJR1200 vagy 1300
Konkrétan ilyenre gondoltam, vagy valami hasonló átépítésre
Köszönöm szépen! Nagyon aranyosak vagytok :))) Tökjó, már meg is van a helye
Szinte mindennek van valami Rizoma vagy hasonló olasz megfelelője.
A tükörhöz pl nem találok megfelelő adaptert a TL-hez, ezért lehet hogy az gyári Rizoma lesz.
Valahogy mindegyik olasz dizájnra hajaz....
Mai nappal feladtam mindenkinek a küldeményt! :)
Sajnos kísérő kártyát nem irtam, mert nem volt időm úgyhogy azt képzeljétek hozzá!
Annyi még ,ha valaki korábban kapja meg ne mondja el, hogy mit kapott!
Legyen meglepetés!
Köszi
Meg még egy-két okosság.
hátsó fék és kuplung is fém-fékcsőből, original japán levegőszűrő, és igen, arany színű plexi élvédő ami nélkül semmit nem ér az egész.
Én rohamléptékkel építem a gépet, de sajnos idén már nem tudom letesztelni, pedig az volt a terv. Még az idő is jó lenne, de a kipuffom már csak jövőre jön meg.
Nem tudom, sosem motoroztam ki, egyszer mentem vele 267-el...illetve ennyit mutatott az óra,aztán elfogyott az egyenes út, kanyarodni meg nem akartam ennyivel.
Az rsv topikban viszont volt 300-as fénykép is...lehet bakon nyomatta fel Zrider...
Tarkának szegezném a z intim kérdést végsebességre mit tud az rsv?
http://hu.wikipedia.org/wiki/M...
Megtaláltam wikipédián, bár nem szentírás de ez konkrátan így van! És az utcánkban is van ámerikai bmw U-s rendszámmal....
Ha két darab "B" típusú kell az autóra , akkor U-s...
Pár barátomnak szóltam, hogy vihető, amúgy nem árulom, de ha jön rá vevő akkor eladom,ha nem akkor meg megmarad. Nem vágyom már a supersport motor feelingre.
Kell egy nyugisabb....az alapmotor már megvan: XJR1200 vagy 1300
Konkrétan ilyenre gondoltam, vagy valami hasonló átépítésre