Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem nem kötöttek bele a Conti raceattack-ba pedig majdnem kopásjelzön volt.A dobokkal volt elfoglalva nagyon az e betüvel meg a folytással
ezt a mosást én is kiprobálom
szerdán jön az enyim új az tuti át megy odaadom a vizsgára a kereket ha kell,de ha nem uj belekötnek ha nincs ismerös a vizsgán
írtam mailt
Köszi, annyi talán meglesz :)
Úgy tudom 1,6 mm
Nem tudom mit találtál, de rendőrségen nem adható le? Ők mégis csak tudják kié a motor.
Tudja valaki, hogy mekkora a minimális profilmélyég a hátsó gumin amivel műszakira elvihetem?

ennek örülök!

akkor lövésem sincs, vajon hogyan lelek a tulajra.
Itt csak nekem van asszem fehér vasam de mi siófokon voltunk ekkor és elvileg mindenem meg is van....
üdv srácok!
elég rendhagyó segítségre lenne szükségem:
szombaton /júl.26-án/ az Andrettiben egy motoros /a típust sajnos nem tudtam megnézni, csak azt tudom, hogy fehér színű a vasa/ ott felejtett valamit.
szeretném hozzá eljuttatni, de nem tudom, hogyan, hisz csak a rendszámát tudom / UKG-710/

ha valaki tudna segíteni ebben, mert ismeri, azt megköszönném.

nem tudom, hogy oda szokott e járni, vagy csak épp akkor járt ott, így azt nem tartom jó megoldásnak, hogy valamelyik pultos kislány kezébe adjam.
név, telefonszám, vagy előfordulási hely is jó.

ha ti nem, talán valamelyik cimborátok még talán tudna segíteni.
kösziiiiiii
ps: az 500-as fórumon mondták a srácok, hogy itt is próbáljam meg, ki tudja alapon
Tutult rendesen :):)
Azért is vártam meg, h jól bemelegedjen a Gixxer...
Mondjuk távozáskor az a szabályoztatás pont kellett :)
És nekem is van fehér motorom ááám!
Jah, tessék!
Utána kössünk 1et a TLS-nek?
csak akkor jöhetel meg én is csak akkor megyek ha addigra már R1 lesz hátul....
Teljesen megfelel!
Nagyon helyes! Munkamegosztás van ám...

Szerintem örültek, h eljöttünk...
Fasza sztendere van a Zsoltinak...
Pont így gondolom!