Így van, nem lehet mindenkinek JAWA Hornet- je, vagy bocs rosszul tudtam RIGA Hornet-je . Minden esetre jó egy gép, használd nagyon sokáig.
Ha arra járok megállok veled inni egy bort .
Szevasztok búgotós zsiványok!
Fél 2-re én is hazaértem.Kecskemét után újra szarrá áztam.60km mentem szakadó esőben,de amikor hazaértem fejest ugrottam egy nagy kád forróvízbe.Fantasztikus jó buli volt.Örülök,hogy megismertelek benneteket!
Ajjjajj, hazai pályán megeszel a "Hornet-tel, de nagyon szívesen beszélgetek, de csak ha nem alázól meg nagyon.
Örültem hogy megismertelek, egy élmény volt .
Szép napot.
Aztán búgassad a kicsikét.
Na én is ehun vagyok-e fiatalok:) hazafelé szétbúgattam az emhetesen a kis darazsamat... , jött is a TEK, meg a security de leráztam őket a fenébe... :) kurva jó rendezvény volt, sajnálom, hogy csak egy nap volt részemről, de legközelebb több is lesz
új, régi és ex (ÉN) TL tulajok közül ismét mindenki jóarc volt:) Janónak köszönöm az szállást, Jóskának a bombát reggel (életmentő volt), Zsoltiéknak (és akiknek még benne volt a kezük) pedig a szervezést:)
Zsolti ha írsz egy számlaszámot, meg egy összeget akkor átutalom a részem! jöhet privben is az info, emailben: david.laczhazi@gmail.com
Bordit ha Te/Ti jártok erre felém, pl mátrázni, mindenképp szólj, mert beszélgetnünk kell még nekünk úgyérzem...:D
Ha arra járok megállok veled inni egy bort .
Fél 2-re én is hazaértem.Kecskemét után újra szarrá áztam.60km mentem szakadó esőben,de amikor hazaértem fejest ugrottam egy nagy kád forróvízbe.Fantasztikus jó buli volt.Örülök,hogy megismertelek benneteket!
szintén örültem, és vettem a lapot, hogy csak azért cinkelsz mert irigy voltál a hornetemre
Örültem hogy megismertelek, egy élmény volt .
Szép napot.
Aztán búgassad a kicsikét.
Ügyesen búgatni.
új, régi és ex (ÉN) TL tulajok közül ismét mindenki jóarc volt:) Janónak köszönöm az szállást, Jóskának a bombát reggel (életmentő volt), Zsoltiéknak (és akiknek még benne volt a kezük) pedig a szervezést:)
Zsolti ha írsz egy számlaszámot, meg egy összeget akkor átutalom a részem! jöhet privben is az info, emailben: david.laczhazi@gmail.com
Bordit ha Te/Ti jártok erre felém, pl mátrázni, mindenképp szólj, mert beszélgetnünk kell még nekünk úgyérzem...:D