Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a ruhákat a milyeink voltak, a nagy pakolásban a kötélen hagytuk őket. Nagyon akartuk már búgatni a motort és emiatt elmaradt. . Köszönjük a jó hétvégét ha lesz következő nagyon szívesen mennénk . Szép estét mindenkinek.
eltettük már a kocsiba pár idegenrucikat,és jött 1idegen srác a sekuritis fiatalabbik fiuval és kérdezték találtunk e itt rucikat mert elvinnék ha igen és odaadtuk nekik.
ez odabasz rendesen
hol is va n térképileg a cél gelység
akad egy pár,de van szuku
nekem jó az az időpont legyen jó idő,sok a szúnyog ?
Most jónak tűnik...
Ha a technika is úgy akarja, akkor igen.
öszkonfortos nyaraló 5személynek+lehet sátorozni a telken
augusztus utolsó hétvégélye,ha jó nektek
tud ott valaki olcso szállást ,vagy menjünk az ismeretlenbe majd találunk ott valamit.
motoros kollégám az idén salgóbányán nyaralt ajánlotta nekem is gondoltam feldobom,nézzétek meg merre van sok a szerpwentin is arra fent a hegyekben .
szia borcsa paprikát vagy paradicsomot látok te jutsz eszembe
Na.Kuplungbowden kicserélve (két szál tartotta csak),első fékbetétek szintén cserélve,nyikorgás megszüntetve a rugónál .Csoda hogy hazahozott ilyen bowdennel,már éreztem hazafele hogy baj van mert nem emelt ki rendesen de erre nem számitottam.Oszinak köszönöm a Bicskei boltot de a pesti Bowdendoktor-t választottam.Kicserélték a belsőt.kb 5 perc volt a müvelet és 2500 ft volt.
Tiszapart nem?
sziasztok most értem haza kicsit áztam meg ,de sokat álltam benyakutakon várva eláljon az eső.mikor hol folyt köv?
Mi is most búgatunk kocsival pestre. Megyünk bovden dokihoz. Még jó h hazaértünk. Oszinak üzenem h én szerelem be.
főleg olyat amikor búgattatok
Szerintm még a kempingben lakók is a hatása alatt vannak Ilyet ők sem sűrűn látnak, hallanak
Biztos lehetsz benne,hogy jó helyre került.Én is úgy dédelgetem ahogy te tetted.Próbálom olyan állapotban tartani amilyenben tőled átvettem.
Nyugodt lehetsz, jó és értő kezekbe került. Ezt most többen is láttuk.
Tisztára a hatása alatt vagyok még ennek a hétvégének. Asszem Janónak igaza van, sikerült überelni a tavalyit, pedig azért az sem volt semmi. Sajnálom Kőröshegyet, jó lett volna nekem is gurulgatni, de az a fránya fröccs pálinka kombó nem engedte.
Minek olyan fiatalnak lenni? Akkor lehet még bolondabb lennél!
azokat lehetne búgatni