Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Tl 1000S-hez keresek fejidomot: a két oldalát, a két kis darabot ami a műszerfal alatt van, a műszerfal burkolatot. Lehetőleg nem töröttet, nem javítottat. Ha esetleg van piros az még jobb lenne. Ha valaki tud valamit segíteni, kérem írjon. Köszi!
Sokat nézel sportmotor videókat. De akkor vmi maláj leányzó legyen.
Jah, én is pont erre gondoltam. Meg a többiekkel 1üttérzésből belehempergek a sárba...
Nemtom, lehet valami csaj majd felugrik a hátam mögé valamelyik lámpánál!
Ki az a gyünk?
Nem-nem! Én tiszta alkoholmentes életet élek. Maximum a nomád élet és életérzés kedvéért hajnalban megfekszem a fűben de az nem a szesz miatt lesz.
Még szép, h megyünk.
Nem-nem, asszonyka a házikóban, te meg velünk a fűben...
Ciao! Úgy néz ki, hogy párom is eljön, úgyhogy mi ketten megyünk és lehetőség szerint házikóban aludnánk. Köszike!
mi 4 en münk és visz sátor is nek mind1 hol alsz-ok,vannak arra jó kanyarok ?
Én megyek!matracon alszok!
3km az nem táv, lesétáljuk :) részegen meg úgyis teleportálni szoktam...
hááátttt
Sziasztok búgatósok!
Sinen van minden,beneveztem a főzőversenyre MOTORVERSENYZŐK néven.Szereztem még egy nyaralót a tiszsán,így 6ember ágyon a tőbbi( szivacson,matracon,polifómon) tud aludni megosztva a két kecóban.Plédet vagy hálózsákot hozni kellene.A nyaralók 3km vannak a főzés helyszínétől,így taxival kellene mozogni vagy nem inni de szerintem ez nem kivitelezhető.Pontos létszám kellen,hogy kik jönnek.Itt is jelezhetitek vagy telón 70/9302370 vagy borcsesz@freemail.hu Hajrá !
Mintha te józan lettél volna :):)
meg 8 sörrel és 5 felespálesszel a belében :D
Legközelebbi iszapbirkozáshoz csajokat isbe kéne szervezni :):)
De azokat Janó csak iszaposan és önzetlen segítőkészséggel a lelkében!
Ciao! Na mi újság akkor, hogy lesz a party? Neveztünk végül motorversenyzők néven? Én már előre látom, hogy ez is ku.va jó lesz, nagyon jó hangulatú lesz. Néztem, hogy este koncertek meg minden, nagyon faja.

Milyen messze van a kecód a főzőverseny helyétől? Hogyan fogunk közlekedni? Vagy nem piázunk addig? Vagy fiatalosan gyalog, dögrészegen?
még ettől is többet?
Csak fürdeni, nem aludni :D
Az árkokat te szereted.
Vagy igyál többet, és akkor jo az árokpart is :D:D