Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy kettő. Az már szintén 60 .
Egy 30-as lenne az igazi
Jajj, nagyon köszönöm! Furcsa érzések vannak bennem, de már nem hiányzik. Remélem ezért nem köveztek meg! Olyan érzés mint egy rokon, akit imádsz, szeretsz, de már nem akarsz vele együtt lakni...Ezt most nem a TL ellen mondom, hanem általánosságban a motorozással kapcsolatban. Nem vágyik már a gerincem motorra. De
végignéztem a képeiteket, kicsit nosztalgiáztam Maya-n, de tudom, hogy jó helyre került. Én az utóbbi 1 évben gyakorlatilag csak mosogattam és nézegettem, de már alig használtam. Ennek meg nem éri meg fenntartani egy motort. Most már legalább van is aki használja. Maya-val lezártam egy 16éves korszakot az életemben, szép volt, jó volt, de most másra kell koncentrálnom. Gábor eszközölt is már némi átalakításokat rajta :) Magam sosem csináltam volna meg, de tetszik! Remélem egészséggel használja! Vigyázzatok egymásra!
Szegény borcsán kifog ez a 60-as....
Én meg hol a rákba voltam....
mindenképpen! Itt van a Farkasmályi pincesor, van miből szemezgetni...:) akár egy vékony búgatós (BEbaszós, nem baszós:D) estét is lehetne tartani valamikor a nyáron. Szállás van óccsóé, a többi meg részlet kérdés:) többi TL-es kollega figyelmébe is ajánlom a dolgot
És ha már JAWA akkor legyen mustang :D
jövőre kell egy TL... hát a szívem szakadt meg ennyi csörgőkígyó láttán:D na meg hallatán... úgy éreztem magam mintha egy BMW talira Opel Astra F kombival érkeztem volna...:D
Oszi hozta, nem emlékszel? Mennyit ittál
Igen épp ezen agyaltam. De Ágnes hogyan került oda? Ugyanazon a rendezvényen voltunk?
Borcsa, ki más lenne....?
Ágnesss, nem ismered fel?
Évinek hívták, de többet ne kérdezz
Túróspalacsinta
A csoportképen ki az ott melletted? Ez sincs meg igazán.
Nyalni tudni kell........Na meg nyelni is..............
Most igazán örülök, hogy rossz a fotó minősége :D Hát igen, mindenki abban a számban indult amiben a legjobb :D
Küldöm mindenkinek........ egy igazi nyaligátort láthatuk...................és persze egy nemmindennapi golyózót.........nem utolsó sorban egy negyvenes ki 60-as táblát ölelget..........és persze a legvégére egy nagyon vidám csapat (Dávid te hol vagy )
Viszont nem tudom, de a szombat esti MR. Siofokról nincs fotó?
Nekem is homályos :D Részegen mindig jön a hülye ötlet, hogy fotózkodni kell :D
Ezt is csak onnan vágom, hogy Pénteki kép, mert Dávid ott van. Nem igazán van meg ennek a csoportkép készítésének a körülménye. Konkrétan nem emlékszem rá.
Naaa! Csak ahogy Zsolti szavaival, párzásra kényszerítők.

Nyomassátok a fotókat. Össze kell gyűjteni.
A két főbúgató!