Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Én is sajnálom, de az élet közbeszólt. Szegény Oszival beszélni sem tudtam. Néztem a képeket tényleg jó lehetett. Szerintem meglátogatlak, ha lesz egy kis időm, és nem zavarok. Köszönöm a hozzám való jóságotokat! Írok majd mailt!
Első fém fékcső kell valakinek? Az ami összeköti a két nyerget.Kb 45 cm hosszú.Saját motoromon van nem szivárog,hibátlan.Csak fel kell rakni és go.3500 ft?
Szia Gábor!

Anno amikor megvetted a motorot elfelejtettem mondani neked, hogy van egy full kinyomtatott TL kézikönyvem, spirálozva, angolul! Nekem már egyértelműen nincsen rá szükségem...nagyon picit foltos, mert amikor cseréltem a kupplungot használtam és picit összefogdostam, de ez csak az értékét növeli :D 1500Ft-ért odaadnám neked és akkor lenne egy kéznél lévő kinyomtatott kézikönyved, jól jöhet esetleges szerelésekkor.
Szeva Oszi!Dobd már fel légyszi TLR kézikönyvét valahova.
Hali!Szentestől 2km csongorád irányába, tiszai üdülőövezet.
Hali!Nélküled nem tudunk búgatni,úgy hogy próbáld a családi rendezvényt áttenni egy másik időpontra.Ha szombaton jössz még pestről is leérsz másfél óra alatt.
Ha valakit érdekelne.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_tl_1000_r
-8134832
mennyivel lógok a szállásért? írjál légyszi emailt, és akkor rendezzük a számlát :)
nekem szerintem jó lesz, úgy csináltam, hogy ne dolgozzak helyszín pontosan hol is lenne? Szentes környékén?
a hétvégén én is be fogom vágni a vasat a zuhany alá Ezért kár volt két napig sikálnom tali előtt
Köszi fiúk. Egy élmény volt a hétvége.
Talán nem kellett volna elszatyárolni azt a drága vasat!
Mint afféle jó kis cross gépet.
Mondjuk valljuk meg az őszintét Maistro, ráfért már szegény vasra.
Csövi. Én pénteken melózok, tehát ha jó lenne akkor is csak a szombati nap. És ráadásul lehet hogy szombaton családi rendezvény lesz, de ez még nem biztos. Tehát nekem 70-30% hogy nem jó.
És hány db-vel durrogott mi? Vagy búgott?
Milyen volt a hátsó lámpája? A hangja? Hány kipufogó volt rajta és hol?
hát ez az, amit nem tudok
csak annyit, hogy fehér és a rendszámát.
mire megnézhettem volna a típust, már nem is volt ott.
Szia Gallaca sajnáljuk hogy nem tudtál eljönni,nagy buli volt,elküldöd a számlaszámod vagy átjössz hozzám visszaadjuk a pénzt amit befizettél.
És igazad is van.
De milyen motor volt?
A kocsimosás nem volt elég?
Jól tudod!
nem nagy dolog, es epp ezert nem is gondoltam arra, hogy ebbe az iranyba tereljem a tortenetet.
igazabol arra gondoltam, egy motoros kozvetlenebb
Köszi, de vennem kell. Rámértem 1mm van a közepén. Jó ismerősök vannak a vizsgabázison, de egy normális gumit szerzek.
mindig azt nézik amit nem kéne:D