Szia!
Én is sajnálom, de az élet közbeszólt. Szegény Oszival beszélni sem tudtam. Néztem a képeket tényleg jó lehetett. Szerintem meglátogatlak, ha lesz egy kis időm, és nem zavarok. Köszönöm a hozzám való jóságotokat! Írok majd mailt!
Első fém fékcső kell valakinek? Az ami összeköti a két nyerget.Kb 45 cm hosszú.Saját motoromon van nem szivárog,hibátlan.Csak fel kell rakni és go.3500 ft?
Anno amikor megvetted a motorot elfelejtettem mondani neked, hogy van egy full kinyomtatott TL kézikönyvem, spirálozva, angolul! Nekem már egyértelműen nincsen rá szükségem...nagyon picit foltos, mert amikor cseréltem a kupplungot használtam és picit összefogdostam, de ez csak az értékét növeli :D 1500Ft-ért odaadnám neked és akkor lenne egy kéznél lévő kinyomtatott kézikönyved, jól jöhet esetleges szerelésekkor.
Hali!Nélküled nem tudunk búgatni,úgy hogy próbáld a családi rendezvényt áttenni egy másik időpontra.Ha szombaton jössz még pestről is leérsz másfél óra alatt.
Csövi. Én pénteken melózok, tehát ha jó lenne akkor is csak a szombati nap. És ráadásul lehet hogy szombaton családi rendezvény lesz, de ez még nem biztos. Tehát nekem 70-30% hogy nem jó.
Én is sajnálom, de az élet közbeszólt. Szegény Oszival beszélni sem tudtam. Néztem a képeket tényleg jó lehetett. Szerintem meglátogatlak, ha lesz egy kis időm, és nem zavarok. Köszönöm a hozzám való jóságotokat! Írok majd mailt!