Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elvileg a cbr-es srác oldalán fenn van a vágott videó. Most nem vagyok otthon, de pár napja linkeltem a youtube csatornát. Meg tudjátok nézni :)
Nagyon tervben van egy nyomatékkulcs beszerzése.
Jah akkor az más!hát úgy ezresre ahogy gyuri is mondta
Elhiszem, csak nincs nyomatékkulcsom :(
Szervíz könyvében benne van biztos a pontos érték
Annyira emlékszem csak, hogy a saját súlyától el kell fordulnia ha középsztenderen lenne a vas..
Nálam tuti nem szoros egy minimálisan sem. Na ilyenre nem is gondoltam Sosem :-o
Asszem 110-és nyomatékkal kell meghúzni!igaz Oszi?
Laza a kormánycsapágy! Nekem is volt ilyen hiba! 200 fölött beszitált a kormány, szorosabbra állítottam és láss csodát jó lett! Addig kell húzni rajta, amíg nem szorul egy kicsit!
Igen lepattant egy diónyi darabon illetve ott horpadt ahol "törik" a tank gyárilag a legszarabb helyen!
Megpróbálom, de igazából anélkül sem ártana ha stabil lenne nem?
Az elsőt nem lesz egyszerű...
Kormánystabiban olajcsere? 10w40
Egészen jó már Egyet viszont nem értek, a korány enyhe bizonytalansága bármerre is állítom megmarad. Szerintem az mástól van. Lehet az a gyenge gumi miatt ? Vagy ez baromság? Vagy elsőkerék csapágy? Mindegy valamelyik nap lefüstölöm ezt a gumikat
Nekem is jó...
Tekergesd csak nyugodtan.
A festék felpattogott?
Ha nem, akkor keress olyat aki jégkárokat csinál a kocsin. Az ki tudja úgy húzni, h nem is kell festetni...
Erről rakhatnál még fel képet.
Nem az a baj...nem gyári a fénye! a képen láthatod!
Jó fényező megcsinálja, észre se veszed a különbséget.
33J Pearl Novelty Black - Ez a szinkód! Itt megtalálod te is!
ez aljas volt :D de ha kikerültem volna ami az egyetlen lehetőség lett volna akkor a paraszt aki nem adta meg az elsőbbséget telibevert volna...és akkor pisloghattam volna mint hugyozó disznó a lucernában!
Azt majd a következő esés után lefesteted
Már mindent beszereztem ki is cseréltem :)....de a tank behorpadt amiatt rág az ideg mert nincs ember aki kikeverje ezt a "hülye" színt...szóval az még megoldásra vár!
Szerintem fékpedálom van