Mesélek már egyet nektek....mentem haza Pestről szegedre és tudni illik nem ölöm a technkikát tényleg szinte sosem nem szabályoztattam és asszem még 10-ezret nem forgott mióta nálam van.
Nah szóval gurulok 140-el erre mögém ér egy Audi mivel épp kamion sort előztem húzni kezdtem ne tartsam fel...jött jött és jött. Berágtam, aztán elkezdtem nyesni. 240-nél elment mint a szar, aztán lelassított és mondta angolul nyomjunk egyet 80-ról, megtörtént, közöm nem volt hozzá! Leálltunk megkérdeztem mi a szar ez és mint kiderült 850-Le-s MTM Audi volt...meg is szeppentem bár mikor jött mellettem gondolhattam volna hogy valami állati cucc mert hangosabb volt mint a "jozsimore" és a menetszél 200-nál. Kicsit azért megmart :D
most én is így jártam egy audi a6 -al,tudod amit mondtam.
mire mentem volna már nem volt.ismerem az érzést,tudom ez nem vígasztal.....de neked még mindig van mocid.nyerek a lottón egyre meghívlak ígérem.nem szoktam,de most adtam fel.
Hát adtam neki ilyen tömítőt, erre azt mondták fasza, majd kiderül mennyire. aztán kell keresnem valakit ha nem jó. csak ugye Vasárnap mennem kéne Pestre aztán szlovákiába és már nem jöttem volna haza... nem tudom mi a fittye fene lesz!
10-ért vettem télen..... szóval jah, lehet picit sokkkk :D Annyiért újat csinálnak.. talán székesfehérváron kérdeztem még nemrég. Ők 10-15 körül javítanak
Nah szóval gurulok 140-el erre mögém ér egy Audi mivel épp kamion sort előztem húzni kezdtem ne tartsam fel...jött jött és jött. Berágtam, aztán elkezdtem nyesni. 240-nél elment mint a szar, aztán lelassított és mondta angolul nyomjunk egyet 80-ról, megtörtént, közöm nem volt hozzá! Leálltunk megkérdeztem mi a szar ez és mint kiderült 850-Le-s MTM Audi volt...meg is szeppentem bár mikor jött mellettem gondolhattam volna hogy valami állati cucc mert hangosabb volt mint a "jozsimore" és a menetszél 200-nál. Kicsit azért megmart :D
mire mentem volna már nem volt.ismerem az érzést,tudom ez nem vígasztal.....de neked még mindig van mocid.nyerek a lottón egyre meghívlak ígérem.nem szoktam,de most adtam fel.
http://www.omnirad.hu/index.ph...
Srácok van valakinek vagy tud valaki helyet ahonnan normális áron szerezhetnék vízhűtőt, mert kapott egy kavicsot vagy valamit és kilyukadt :(