Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah és még valami, megkérdeztem hol szeppen meg a gép...350-et tudott a tulaj elmondása szerint!
Mesélek már egyet nektek....mentem haza Pestről szegedre és tudni illik nem ölöm a technkikát tényleg szinte sosem nem szabályoztattam és asszem még 10-ezret nem forgott mióta nálam van.
Nah szóval gurulok 140-el erre mögém ér egy Audi mivel épp kamion sort előztem húzni kezdtem ne tartsam fel...jött jött és jött. Berágtam, aztán elkezdtem nyesni. 240-nél elment mint a szar, aztán lelassított és mondta angolul nyomjunk egyet 80-ról, megtörtént, közöm nem volt hozzá! Leálltunk megkérdeztem mi a szar ez és mint kiderült 850-Le-s MTM Audi volt...meg is szeppentem bár mikor jött mellettem gondolhattam volna hogy valami állati cucc mert hangosabb volt mint a "jozsimore" és a menetszél 200-nál. Kicsit azért megmart :D
Úgy legyen!
most én is így jártam egy audi a6 -al,tudod amit mondtam.
mire mentem volna már nem volt.ismerem az érzést,tudom ez nem vígasztal.....de neked még mindig van mocid.nyerek a lottón egyre meghívlak ígérem.nem szoktam,de most adtam fel.
a srác csütörtök reggel hívott,aztán jött is volna még aznap,de péntek lett belőle.
Negyed óráig ordítoztam a bukósisakban :D
Ne is mondd....úgy fe****at magam, hogy elmondani nem tudom!
ezt nem hiszem el
Csizi eladta a motorját úgy néz ki az enyémért meg holnap jönnek....erre lecsúsztam az övéről...a fene!
Hát adtam neki ilyen tömítőt, erre azt mondták fasza, majd kiderül mennyire. aztán kell keresnem valakit ha nem jó. csak ugye Vasárnap mennem kéne Pestre aztán szlovákiába és már nem jöttem volna haza... nem tudom mi a fittye fene lesz!
Ha jól emlékszem egyszer őket kérdeztem. Egész nomrális volt a csóka a telefonban.

http://www.omnirad.hu/index.ph...
passz. ..
10-ért vettem télen..... szóval jah, lehet picit sokkkk :D Annyiért újat csinálnak.. talán székesfehérváron kérdeztem még nemrég. Ők 10-15 körül javítanak
Azt hiszem h az sv fórumban olvastam ahol írtak egy céget aki ezzel foglalkozik......
Tudtommal az s-nél nem számít!vagy igen?
Nah Sugoéknál van....38000? használtért?
Reméljük a legjobbakat. Mást nem e-bay-en is körbenézhetsz hátha...
Még nem tudom, mert szombat van, de kiderül :)
Miért, csak nem volt nekik hűtő?
Egy Isten vagy, köszi!
Ricsibonto, vagy sugomotor, más nem jut eszembe. 10-30 között kapható kb.
Szegeden nem tudják javítani....remek.
teszek egy kísérletet akkor, de aggasztó, hogy a neten egy darabot nem találtam
Javittasd meg. Egy kavicsot szerintem megbtudnak hegeszteni.
S.O.S
Srácok van valakinek vagy tud valaki helyet ahonnan normális áron szerezhetnék vízhűtőt, mert kapott egy kavicsot vagy valamit és kilyukadt :(