Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!

Még Gixerbazsi nevét kérnénk/a talihoz/
Köszi
Az tény, hogy a pc sokkal jobb annál meg némelyek szerint a motty a legjobb meg a forma 1....csak ugye az ár ami nagy úr és mindenki úgy oldja meg a megoldani valót amennyi léje van rá. .......a válaszaim meg azért olyanok amilyenek mert kötekedésnek éreztem amivel indítottál így úgy is kezeltem őket. .....ha írsz egy mail-t vagy felhívsz nyilván másképp álltam volna hozzá.....
További segítség melyiket mire, milyen értékűre? neten sajnos kérdéses vízgombákat infót nem nagyon találok róla ...
Valahol meg dolgozni kell...
Vissza nem rakom a PAIR rendszert...
A jó munkahelynek köszönhetően, úszkálok a szabadidőben. Oksa, akkor majd dumálunk, hogy mikor megy hogyan. Ami már most hiányzik az a durrogási együttható! Ezt még meg kell szoknom.
Majd ha jössz, elrendezzük. Már nálam van a gumi téma is.
Ezért csináltam meg banyek?
A Csabiékra gondolsz?
Amúgy annyira nem érdekel a dolog, mert olyan beállítást, mint amilyen pl nekem van, avval a kütyüvel a büdös életbe nem tekergetsz be...
Köszönöm az értelmes hozzászólásaidat.
Maistro! Majd emailben küld már el, hogy mennyi az annyi a japánoktól. És akkor rendezem. Hallod, amióta elhoztam, időm nem volt még ránézni sem.
Nekem hót mind1, mert Power Commander-em van...
A 97-esben pont rossz az egész termosztát dolog, meg hőérzékelés stb... ezért ki is szokták cserélni az egészet.
Frankó!
Neked meg megvan minden az elejéhez!
Én is agyalok rajta, végül is 150ft egy kapcsoló :D :D Nem mindegy.
:D
ez volt a gomba helyet az ötlet,de akkor ezt a lépést én is meg húzom:P
Ezt én is pont így csinálom. :)
ezen én is gondolkodtam. Nem tudom, ismerősöm tett a Kawájára egy kapcsolót, amivel ha beér a várásba bekapcsolja a ventit állandóra, amikor kiér, akkor kikapcsolja.

Király, legalább már ezt is tudom!:D
Mondjuk láttam 1-2 videót amin pályáznak a TL-l és ott is 100-105fokon volt a víz ,nekem akkor is kicsit soknak tűnik főleg így 1hónap ismerkedés után.Aztán ugye most is csak 20fok körül van kint az idő!Aszfalt is csak ép hogy meleg,40 fokba mire számoljak?:DDD

Kérdés az hogy érdemes esetleg bele tenni olyat ami kisebb hőértéknél kapcsol?
103-105-nél kapcsol. Nyugi, TL az ilyen. Ha tudod a várost kerüld minél jobban :D
hmm 105fokon kéne neki kapcsolniaa?
nem kéne valahol 70-80 foknál kapcsolni a ventilátornak?

101-102fok volt de ott se kapcsolt be szóval abból gondolom hogy kuka, rövidre zárva amúgy meg kapcsol pörög szépen a venti!Csak kicsit érdekes hogy kint simma 53-65fokon van a víz aztán városba meg menet szél nem sok és 75-85 fokon is szokott menni
-Szóval most a nagy kérdés hogy másoknál mikor kapcsol be és mikor ki?:)
Ha cseréled, akkor bizony ki fog folyni egy kevés víz... Olyan kell ami kb 105fokon kapcsol be, és talán 90 körül kapcsol ki. Talán a gyári sem drága...
suzuki tl1000s 97" ventilátor kapcsoló gomba milyen típus mehet bele?
Illetve akki cserélt ilyet kérdés: le kell engedni a hűtő radiátorból a vizet gomba cserénél vagy nem?
Na. Meglett a viasz!mikor megyek majd viszem....
Egyébként elmondták....és 2 vagy 3 térkép van-e?....kicsit több és sejtem, hogy mit lehet állítani. .....amennyiben kíváncsi vagy erre pontosabban javaslom keresd fel a forgalmazót és az elmondja....
Mind a 43......és tudom variálni, pl. a 27.-nél variálom a 2-es és 6-os hengert amik ezután külön fordulaton is tudnak járni ezzel jelentős megtakarítást lehet elérni lóerő terén.
Neked a fejtágításon.
Ott nem mondták, h melyik van irkálva?
Vagy mind a kettő? Vagy három?
Hol beszéltek erről?....és ha így van akkor a yoshival melyiket írják? ....az indítási térképről volt már szó....