Az tény, hogy a pc sokkal jobb annál meg némelyek szerint a motty a legjobb meg a forma 1....csak ugye az ár ami nagy úr és mindenki úgy oldja meg a megoldani valót amennyi léje van rá. .......a válaszaim meg azért olyanok amilyenek mert kötekedésnek éreztem amivel indítottál így úgy is kezeltem őket. .....ha írsz egy mail-t vagy felhívsz nyilván másképp álltam volna hozzá.....
A jó munkahelynek köszönhetően, úszkálok a szabadidőben. Oksa, akkor majd dumálunk, hogy mikor megy hogyan. Ami már most hiányzik az a durrogási együttható! Ezt még meg kell szoknom.
A Csabiékra gondolsz?
Amúgy annyira nem érdekel a dolog, mert olyan beállítást, mint amilyen pl nekem van, avval a kütyüvel a büdös életbe nem tekergetsz be...
Köszönöm az értelmes hozzászólásaidat.
ezen én is gondolkodtam. Nem tudom, ismerősöm tett a Kawájára egy kapcsolót, amivel ha beér a várásba bekapcsolja a ventit állandóra, amikor kiér, akkor kikapcsolja.
Király, legalább már ezt is tudom!:D
Mondjuk láttam 1-2 videót amin pályáznak a TL-l és ott is 100-105fokon volt a víz ,nekem akkor is kicsit soknak tűnik főleg így 1hónap ismerkedés után.Aztán ugye most is csak 20fok körül van kint az idő!Aszfalt is csak ép hogy meleg,40 fokba mire számoljak?:DDD
Kérdés az hogy érdemes esetleg bele tenni olyat ami kisebb hőértéknél kapcsol?
hmm 105fokon kéne neki kapcsolniaa?
nem kéne valahol 70-80 foknál kapcsolni a ventilátornak?
101-102fok volt de ott se kapcsolt be szóval abból gondolom hogy kuka, rövidre zárva amúgy meg kapcsol pörög szépen a venti!Csak kicsit érdekes hogy kint simma 53-65fokon van a víz aztán városba meg menet szél nem sok és 75-85 fokon is szokott menni
-Szóval most a nagy kérdés hogy másoknál mikor kapcsol be és mikor ki?:)
Ha cseréled, akkor bizony ki fog folyni egy kevés víz... Olyan kell ami kb 105fokon kapcsol be, és talán 90 körül kapcsol ki. Talán a gyári sem drága...
suzuki tl1000s 97" ventilátor kapcsoló gomba milyen típus mehet bele?
Illetve akki cserélt ilyet kérdés: le kell engedni a hűtő radiátorból a vizet gomba cserénél vagy nem?
Egyébként elmondták....és 2 vagy 3 térkép van-e?....kicsit több és sejtem, hogy mit lehet állítani. .....amennyiben kíváncsi vagy erre pontosabban javaslom keresd fel a forgalmazót és az elmondja....
Mind a 43......és tudom variálni, pl. a 27.-nél variálom a 2-es és 6-os hengert amik ezután külön fordulaton is tudnak járni ezzel jelentős megtakarítást lehet elérni lóerő terén.
Még Gixerbazsi nevét kérnénk/a talihoz/
Köszi