Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még mindig nem indul a vas rendesen?
Jah 75 % és afölötti
Volt nálam tsanyi az ecu hatással és kapott egy gyári 0as írást amivel a gyárból kijön!az indulás gond nem változott viszont az alpjaratom és a Motor jarasom is egyenletesebb lett!ha már itt volt adtunk neki bányát 75 és afolotti gazalasra és sokat változott úgy megy mint a golyó!
Hazaértél Maistro? Köszi még egyszer, fasza lett a masina. Majd azért kérem véleményezni a páleszt!
Én csak élőben nyomom, nagy ritkán :D
nekem is vagy 5 percig utánna felbaxom magam és kikapcsolom na akkor meg is veheted az enyééééémet Sok sikert az eladáshoz
Menni szokott a póker :P

reggel felkeltem, és úgy éreztem kell egy TLR is :D csak hát a kettő együtt nem megy :D
Az adatlapomon
Mekkora pokersssztaaarsz vagy maaunika Es mi teccik a tlr be?ugyan az mint az s csak forditva
Fb.
Nincs már meg hozzá a motorom
Mennyire akarod eladni? :P
Igen meg van még 50.000 szeretnék kapni érte de itt találsz róla adatokat
Faszt, nyertem pokeron :P

Amugy nem, de egyre jobban tetszik a TLR :D
Szevasztok!

Meg van még a tárcsa? Mennyi az annyi?
Na mivan Janóóó tipszmixüüütééé? Eladó a géped? Mit szeretnél helyette?
06 harminc negyven 53 hat négy kilenc
Elnézést, benézhettem :S
Mennyiért adod? Elérhetőséged?
Feco85 Én nem a te motorodat raktam ki ide! Azt 400-ért adták Olasz okmányokkal!
Sziasztok motor eladás miatt megmaradt egy fél szezont használt féktárcsa párom Típusa:Breaking STX20D S-re és R-re is passzol Keresetek bizalommal
Helló! Minden valószínűség szerint én jöhettem veled szembe!
Gyönyörű ez a motor Fáj a szívem, még a végén vennem kell egy TLR-t is
sziasztok!
Én volnék a szerencsés új tulaj.Ez a második tlr-em.Kizárolag tuti állapotút kerestem,és nem is csalódtam a motorban.Lábán hoztam haza 300km, leteszteltem rendesen.feco85 valóban gondos gazdája volt a mocinak ez láttszik is rajta.Nálam se lessz rosszabb helye.Az előző gépemről a galériában vannak képek.az is jó moci volt,de ez viszi a pálmát.
Igen :) És sosem találkoztunk még!
Jó darabig nem fogok venni semmit sem helyette, ez egészen biztos. Sajnos betegség miatt kellett megválnom tőle, gerincbeteg vagyok, már nem nagyon bírtam hajolgatni a gépen. És ha még a feleségem is jött velem motorozni, akkor meg pláne kényelmetlen volt. Tudom, nem is ilyen motort kellett volna vennem, stb, de amikor megvásároltam még nem voltam ilyen szar állapotban. Igazából a "kényelem" volt az ok, amiért megváltam tőle, semmi másért. A motort magát imádtam, ezt látta az új tulaj is, vigyorgott mint egy kisgyerek, amikor aláírtuk a papírokat. Életem eddigi legtutibb, legvagányabb és leggyönyörűbb motorja volt. De én már lehet, hogy sokkal jobban nem leszek, még élek ez a betegség végigkísér ő pedig kizárólag csak TLR-t keresett, be kellett látnom, hogy ez a jó döntés, sokat nem fogok tudni motorozni vele. Ha nagyon hajt majd a vágy felülök a 250-es TS-emre és kerülök egyet Tokajnak :) Aztán ha valamilyen csoda folytán esetleg jobban leszek, (reménykedem, hogy valaki rendberakja a gerincem), akkor majd egy VL800 Volusia lesz a kiszemelet...majd...talán. Egyszer volt szerencsém menni egy olyan géppel, lenyűgözött a kényelme.
Csodás volt a TL, piszok jó volt a Zemplénben motorozni vele, számomra végtelen erőtartalékokkal rendelkezdett, de nem árt ha toppon van az ember fizikailag ha ilyennel motorozik!
Ami még mellette szól, hogy szemben egyesek véleményével, nem evett sokat gép. Igaz én normálban használtam, csak néha vadultam be rajta, de teljesen elégedett voltam a fogyasztásával 5-6.5 liter. Egy szó mint száz, hiányzik is kicsit, majdnem megsirattam tegnap, de jobb így! Az új tulaj egykerékkel búcsúzott el tőlem, látszott rajta, hogy tudja mit csinál, legalább olyan emberhez kerül, aki arra használja amire való.
Egy biztos, ha újra születnék és sportgépet vennék, az újra egy TLR lenne :)

üdv!